Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Ιστορίες: Μου είπε ότι έμεινε έγκυος και εκβιάστηκα να παντρευτώ
Ιστορίες: Μου είπε ότι έμεινε έγκυος και εκβιάστηκα να παντρευτώ thumbnail

Nίκος, αναγνώστης μας

Ιστορίες: Μου είπε ότι έμεινε έγκυος και εκβιάστηκα να παντρευτώ

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία σας. Θέλω να σας ρωτήσω αν μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος αν κάνει ελεύθερα σεξ τις πρώτες τρεις (3) ημέρες μετά το τέλος της περιόδου της. Σας ρωτώ διότι αυτό μου συνέβη και έτσι εκβιάστηκα και παντρεύτηκα. Αν θέλετε βοηθείστε με με την επιστημονική σας άποψη.


Στο ερώτημά σας απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου , Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


Απάντηση

Εάν ο κύκλος της γυναίκας είναι μικρότερος των 28 ημερών και η διάρκεια της περιόδου μεγαλύτερη από το συνηθισμένο θα μπορούσαν οι ελεύθερες επαφές λίγες μέρες μετά το τέλος της περιόδου να οδηγήσουν σε μια εγκυμοσύνη. Να σημειώσουμε ότι ο υπολογισμός των γονίμων ημερών γίνεται από την ημέρα που αρχίζει η περίοδος και όχι από την ημέρα που τελειώνει. Τέλος, η διάρκεια ζωής των σπερματοζωαρίων στο γεννητικό σύστημα της γυναίκας μπορεί να είναι μέχρι τέσσερις μέρες.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X