Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Μητσοτάκης με "ακραίο" μέτρο στη λήξη του Συνεδρίου της ΝΔ
Μητσοτάκης με "ακραίο" μέτρο στη λήξη του Συνεδρίου της ΝΔ thumbnail

Μητσοτάκης με "ακραίο" μέτρο στη λήξη του Συνεδρίου της ΝΔ

«Η ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία είναι ο κύριος εκφραστής, του χώρου της λογικής, του μέτρου και της ευρωπαϊκής ομαλότητας. Σας καλώ όλες και όλους σε κοινή συστράτευση, να διώξουμε την επικίνδυνη κυβέρνηση των ανίκανων, να δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου της ΝΔ. 


 


«Προτείναμε την Συμφωνία Αλήθειας. Δημιουργείται ένα κίνημα αλήθειας, ένα κίνημα που φέρνει οξυγόνο στην Ελλάδα μας που ασφυκτιά.»


«Να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του. Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «οι αντίπαλοί μας αντιλαμβάνονται ότι το ρολόι για την απομάκρυνσή τους από την εξουσία μετρά ανάποδα.»


Ο Πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η παραίτηση της κυβέρνησης είναι σύσσωμη απαίτηση της αντιπολίτευσης και των πολιτών. «Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών ζητά λύτρωση από το ψέμα και την ανικανότητα. Απαιτεί να τελειώσει εδώ ο κατήφορος.» τόνισε μεταξύ άλλων.


«Ο κ. Τσίπρας που έλεγε πως θα σκίσει το μνημόνιο έφερε δύο δικά του σε λίγους μήνες. Ποτέ και σε καμμία περίπτωση δεν μας ζητήθηκαν προληπτικά μέτρα. Αυτό λέγεται ρήτρα αναξιοπιστίας.» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.


Επεσήμανε ότι «καταθέσαμε προτάσεις που πηγαίνουν πολύ πιο πέρα από τα μνημόνια. Μπορούμε εμείς να γράψουμε το δικό μας σχέδιο ανασυγκρότησης, με μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν κτήμα του λαού και δεν θα επιβάλλονται από τους δανειστές».


Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις μοναδικές, όπως τις χαρακτήρισε, καινοτομίες που θεσμοθέτησε η ΝΔ. «Θητεία στον Πρόεδρο, μικρότερα όργανα, διαφάνεια, λογοδοσία στα μέλη μας, αξιολόγηση παντού. Θα είμαι ο πρώτος Πρόεδρος της ΝΔ με ορισμένη θητεία που λήγει στις 10 Ιανουαρίου του 2021» υπογράμμισε.


«Είχα δεσμευθεί ότι σε 111 μέρες θα αλλάξουμε τη ΝΔ. Τίμησα την εντολή σας. Αλλάξαμε το κόμμα μας και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα.» 


«Η ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία είναι ο κύριος εκφραστής, του χώρου της λογικής, του μέτρου και της ευρωπαϊκής ομαλότητας. Σας καλώ όλες και όλους σε κοινή συστράτευση, να διώξουμε την επικίνδυνη κυβέρνηση των ανίκανων, να δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας» τόνισε.


«Στην ιδεοληψία της "πρώτη φορά Αριστεράς" απαντάμε με πολιτικό ρεαλισμό.»


«Η πρώτη φορά Αριστερά κατάφερε να μεγεθύνει όλες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης χωρίς να έχει να επιδείξει κανένα από τα επιτεύγματά της. Το μήνυμά μας προς την κυβέρνηση από το 10ο Συνέδριο: Τέλος στην παρακμή. Τέλος στην ασφυξία. Τέλος στο διασυρμό της χώρας.»


«Αφήνουμε πίσω την κρίση και τα λάθη του χθες. Ξεκινάμε να χτίζουμε την Ελλάδα του 2021. Την περήφανη Ελλάδα της εθνικής αυτοπεποίθησης.» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.Πηγή: enikos.gr, tovima.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X