Μπάρες σοκολάτας με νιφάδες βρώμης και πορτοκάλι!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul>
<li>75 γρ νιφάδες βρώμης (κουάκερ) (3/4 της κούπας)</li>
<li>150 γρ σοκολάτα κουβερτούρα</li>
<li>75 γρ γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο</li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<div class="rr_im_step"><br />
<div class="rr_im_steptext"><strong>1)</strong> Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.</div>
<div class="clr"> </div>
</div>
<div class="rr_im_step"><br />
<div class="rr_im_steptext"><strong>2)</strong> Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.</div>
<div class="clr"> </div>
</div>
<div class="rr_im_step"><br />
<div class="rr_im_steptext"><strong>3)</strong> Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μίγμα.</div>
<div class="clr"> </div>
</div>
<div class="rr_im_step"><br />
<div class="rr_im_steptext"><strong>4)</strong> Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν.</div>
<div class="clr"> </div>
</div>
</div>
</div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα<span style="font-size: 10px;"> </span></h3>
<p>Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, διατηρούμε τα Bars στο ψυγείο.</p>
<p> </p>
<p>sintagespareas.gr</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα