Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Με τις όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη, τ' άστρα Μ. Τρίτη: Χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο!
Με τις όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη, τ' άστρα Μ. Τρίτη: Χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο! thumbnail

Με τις όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη, τ' άστρα Μ. Τρίτη: Χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο!

Σε ένα σαφώς καλύτερο κλίμα κινείται η σημερινή μέρα. Κυριαρχεί η Σελήνη από τον Τοξότη στην καθαρή και αυθεντική της μορφή, αυτή που βγάζει χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο! Η Σελήνη στο ζώδιο αυτό, ξυπνά το παιδί που όλοι λίγο ως πολύ κρύβουμε μέσα μας, αυτό που νιώθει την ανάγκη να ψάξει να βρει εναλλακτικές, να εξερευνήσει και να κατανοήσει οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του, να αποκτήσει νέες εμπειρίες και να ανταλλάξει χαρά με τους γύρω του!


Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη


Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα, ευνοούν πολύ τις διαθέσεις, τις συμπεριφορές και τις εξελίξεις, διαμορφώνοντας ένα όμορφο σκηνικό στην καθημερινότητά μας!


Στις 10:06 το πρωί, το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό, δημιουργεί μια συναισθηματική υπερδιέγερση, που ενισχύει τη διάθεσή μας και μας κάνει να αναζητάμε κάτι, που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα μας ωθήσει σε κάτι διαφορετικό, κάτι που μπορεί να εκτονώσει τον ψυχισμό μας και να μας ευχαριστήσει! Πάσης φύσεως εκπλήξειςκαι απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να λάβουν χώρα, ανατρέποντας με πολύ ευχάριστο τρόπο τη ροή των γεγονότων και των εξελίξεων, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ζήσουμε πιο έντονα, όπως ορίζει η διάθεσή μας!


Στις 6:51 το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη εκτινάσσει τη διάθεση και δημιουργεί την ανάγκη να περάσουμε καλά. Τις ώρες που ακολουθούν, μια έξοδος με όμορφη παρέα μπορεί να ενισχύσει με πολύ θετικό τρόπο την ψυχολογία μας και να τροφοδοτήσει τις μπαταρίες της ψυχής μας με ευχαρίστηση. Οι προσωπικές μας σχέσεις ενισχύονται κι αυτές με τη σειρά τους και τις βραδινές ώρες της ημέρας μπορούμε να τις μοιραστούμε με αυτούς που αγαπάμε, κλείνοντας με όμορφα χρώματα την ημέρα αυτή.


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Τοξότη


ΚριοίΛέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την θετική ενέργεια που στέλνει η σημερινή μέρα στη ζωές σας και να την κατευθύνετε όπου εσείς επιθυμείτε, εισπράττοντας θετική ενέργεια, αλλά και ανανέωση στις σχέσεις σας!


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X