Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αριθμολογία 2016: οι προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά
Αριθμολογία 2016: οι προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά thumbnail

Αριθμολογία 2016: οι προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά

Πέρα από τον Αριθμό Προσωπικού έτους που δείχνει σε ποιο χρόνο του εννεαετούς κύκλου βρισκόμαστε, υπάρχει και το Παγκόσμιο Έτος – ο μονοψήφιος αριθμός, δηλαδή, στον οποίο καταλήγουμε, κάνοντας την αναγωγή του έτους που διανύουμε (2016) – το οποίο μας δείχνει την ενέργεια στην οποία δονείται όλη η Γη αυτή τη χρονιά.


Το Παγκόσμιο Έτος 2016 δονείται με την ενέργεια του 9, και σημειοδοτεί έναν κύκλο που τελειώνει.


Είναι περίοδος να θερίσεις ό,τι έσπειρες τα προηγούμενα οκτώ έτη, να κάνεις τον απολογισμό σου και να ονειρευτείς πως θέλεις να είναι τα χρόνια που έρχονται. Ολοκλήρωσε ημιτελείς καταστάσεις αλλά μην αρχίσεις καινούργιες γιατί δεν θα έχουν διάρκεια. Απομάκρυνε σχέσεις και δραστηριότητες που δεν είναι πια αναγκαίες για την εξέλιξη σου. Το 2016 είναι έτος μετασχηματισμού, απελευθέρωσης και θεραπείας.


Η ζωή μας λειτουργεί με επαναλαμβανόμενους εννεαετείς κύκλους που ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών 1 έως 9. Όταν τελειώνουμε με τον ένατο κύκλο αρχίζουμε ξανά από το ένα και προχωράμε πάλι μέσα από τους εννέα αριθμούς. Ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της ζωή μας. Αν κοιτάξουμε εννέα χρόνια πίσω και δούμε ποιοι τομείς επηρεάσθηκαν πρέπει να αναμένουμε την επανάληψη γεγονότων παρόμοιας δόνησης.


Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2016 -δηλαδή το 9- και, αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.


Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησής σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (9), 14+3+9=26. Κατόπιν μετάτρεψε τον αριθμό 26 σε μονοψήφιο 2+6=8. Το 8 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2016.


 


Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 1


Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις το 2016, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές, αλλά και κάθε τι καινούργιο που θα ασχοληθείς, έχει την τάση να μείνει για πολλά χρόνια στη ζωή σου.


 


Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 2


Το κλειδί για να κυλήσει ομαλά αυτή η χρονιά είναι η συνεργασία σε κοινές προσπάθειες. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, δείξε ευαισθησία στις ανάγκες τους και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν. 


 


Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 3


Το 2016 βρίσκεσαι στο προσκήνιο των γεγονότων. Ταξίδια, σπουδές και νέες γνωριμίες θα σου χαρίσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. 


 


Aν το προσωπικό σου έτος είναι το 4


Το 2016 επαναπροσδιορίζεις τις πραγματικές σου ανάγκες και βάζεις τα θεμέλια για έναν πιο υγιή τρόπο διαβίωσης. Ένα σταθερό πρόγραμμα θα διευκόλυνε να κατανείμεις σωστά το χρόνο σου ανάμεσα σε υποχρεώσεις και σε χαλαρωτικά διαλείμματα. 


 


Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 5


Το 2016 είναι χρονιά αναπάντεχων προκλήσεων. Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα θα προκύπτουν ταυτόχρονα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. 


 


Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 6


Αυτή τη χρονιά επικεντρώνεις την ενέργειά σου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ενδέχεται να μετακομίσεις σε ένα πιο άνετο σπίτι ή να προβείς σε επισκευές σε αυτό που ήδη μένεις. 


 


Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 7


Το 2016 σκέψου τι πραγματικά θέλεις και μετά ακολούθησε άφοβα τη διαίσθηση και τα όνειρά σου. 


 


Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 8


Το 2016 είναι μια χρονιά δράσης. Δεν θα σου λείψουν οι δυσκολίες αλλά και οι προκλήσεις. Θα χρειαστεί να δώσεις μάχες και να πάρεις αποφάσεις. 


 


Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 9


Το 2016 είσαι σε φάση να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε έχουν κουράσει ή σε ρίχνουν ψυχολογικά. 
Πηγή: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X