Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Eνεργοποιείται σήμερα για 10η φορά η κάρτα αλληλεγγύης
Eνεργοποιείται σήμερα για 10η φορά η κάρτα αλληλεγγύης  thumbnail

Eνεργοποιείται σήμερα για 10η φορά η κάρτα αλληλεγγύης

Ενεργοποιείται για 10η φορά η κάρτα σίτισης αλληλεγγύης για τους δικαιούχους του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης». Σύμφωνα με το Υπουργείο η πίστωση των χρημάτων θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τρίτη. 


 


Σύμφωνα με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 16.763.510,00€ ως δέκατη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 148.056 (Valeur πίστωσης: 25.04.2016). Αυτό σημαίνει ότι όπως είθισται η πίστωση θα φαινόταν από το απόγευμα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί σήμερα Μεγάλη Τρίτη 26/4.


Παράλληλα εγκρίθηκαν ακόμη 94 δικαιούχοι, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης της Κ.Υ.Α., οι οποίοι με την απόφαση θα λάβουν δέκα δόσεις της επιδότησης.


Για την φόρτιση των καρτών αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο -Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα.


 


Πηγή: dikaiologitika.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X