Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον μήνα Μάιο
Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον μήνα Μάιο thumbnail

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον μήνα Μάιο

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον μήνα Μάιο 2016 από την Νάνσυ Πατμάνογλου.


 


«Αναζητήστε την ποιότητα έναντι της ποσότητας», είναι το μήνυμα που σας στέλνει στις 6 Μαΐου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ένα ζώδιο που συνδέεται με την αυτοεκτίμηση, τις προσωπικές αξίες και τα χρήματα. Θέστε νέους στόχους για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, πιστέψτε στην αξία σας και δημιουργήστε περισσότερη άνεση στη ζωή σας.


Στις 21 Μαΐου, η Πανσέληνος στον Τοξότη σας ζητά να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία, περιπέτεια και ανεξαρτησία, να αναζητήσετε την επέκταση και να διερευνήσετε τις πεποιθήσεις σας. Είστε υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό σας, πιστεύετε στις δυνατότητές σας, δεν καταπιάνεστε με τις ασήμαντες λεπτομέρειες που σας αγχώνουν αλλά εξετάζετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.


Στις 22 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και σας βοηθά να βάλετε πάλι σε τάξη την οικονομική σας κατάσταση και να νιώσετε ασφάλεια στις σχέσεις σας. Οι σταθερές αξίες σας, οι συγκεκριμένες ιδέες σας και η πρακτικότητά σας, σας βοηθούν να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας με συνέπεια και ευγένεια.

Στις 24 Μαΐου, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη κινείται μέσα στο έξυπνο ζώδιο των Διδύμων, και η αγάπη παίρνει έναν πιο εγκεφαλικό, πιο ανάλαφρο τόνο. Γίνεστε πιο χαρούμενοι και κοινωνικοί, συναντάτε πολλούς νέους ανθρώπους, ασχολείστε με ποικίλες ευχάριστες δραστηριότητες. Στόχος σας είναι η διασκέδαση, η πλήξη και η ρουτίνα δεν είναι τώρα για σας, αναζητάτε χαρούμενους ανθρώπους και πολλές εκδρομές. 


Στις 27 Μαΐου, ο Άρης εισέρχεται ανάδρομος στον Σκορπιό και φέρνει στην επιφάνεια αγανάκτηση και θυμό που προηγουμένως ήταν καταπιεσμένα, ξαφνικά γίνεστε έξω φρενών με κάποιον που ποτέ δεν σας είχε ενοχλήσει στο παρελθόν. Αποφύγετε να εκφράσετε με άμεσο τρόπο τη δυσαρέσκειά σας, αντίθετα σκάψτε βαθιά μέσα στη δική σας ψυχή προκειμένου να αποσαφηνίσετε εκκρεμή αρνητικά ζητήματα. Μην αντιδράτε και σκεφτείτε πολύ καλά τις ενέργειές σας, οποιαδήποτε δράση τώρα θα ξεσηκώσει θεόρατα κύματα και τυφώνες.


 


Πηγή: www.e-zwdia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X