Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα από τον Κώστα Λεφάκη
Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα από τον Κώστα Λεφάκη thumbnail

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Μάιος έρχεται για να μας δώσει την δύναμη να ρυθμίσουμε και να αποκαταστήσουμεβασικά εμπόδια που πρόεκυψαν στη ζωή μας κατά το πέρασμα της Άνοιξης.  

Αυτό το μήνα λοιπόν φίλοι μου, μας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσουμε τη ζωή μας, βρίσκοντας λύσεις που θα βοηθήσουν στην ανανέωση των συνθηκών της ζωής μας.  

Ο έρωτας και το χρήμα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που θα έχουμε… Η ανάπτυξη – έστω και αργή – θα μας βοηθήσει να δούμε τη ζωή με μία ματιά πιο αισιόδοξη! 


Κριός: Ο Μάιος αρχίζει διαταράσσοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο και βγάζοντας στην επιφάνεια ξεχασμένες οικονομικές υποθέσεις.


Τα οικονομικά σας, υπόσχονται αρκετά αυτή την περίοδο παρόλο που ο μήνας θα είναι έχει γενικά πολύ άγχος και αρκετό τρέξιμο.


Επαγγελματικά, προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που έχετε να κάνετε ακόμη πιο σημαντικά βήματα προόδου και μην κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες πριν εξασφαλίσετε κάτι καλύτερο.


Επεκτείνετε την κοινωνικότητα σας και οι νέες γνωριμίες θα έρθουν από μόνες τους.
Ταύρος: Ο Μάιος θα επηρεάσει άμεσα και καθοριστικά τους περισσότερους από εσάς. Λάβετε μέτρα ασφαλείας και μην πανικοβάλλεστε. 

Καινούργια πρόσωπα ή μία καινούργια προοπτική στην εργασία σας είναι κάτι που θα σας ανακουφίσει και θα σας δικαιώσει. 

Στο μεταξύ μην παραμελείτε τα οικονομικά σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν δυσκολίες που οφείλονται σε απροσδόκητα έξοδα ή σε δικό σας αδέξιο χειρισμό. 

Πάντως αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες, όπως αγορές, πωλήσεις ή επενδύσεις. Στον ερωτικό τομέα, όλα αρχίζουν να καλυτερεύουν, ενώ η γοητεία σας στο άλλο φύλο μεγαλώνει. 


Δίδυμος: Ο Μάιος σας υποχρεώνει να συνδυάσετε μέσα σε λίγο χρόνο πολλές διαφορετικές μεταξύ τους υποθέσεις και υποχρεώσεις. 

Πάντως στον επαγγελματικό τομέα, ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και υλικά. 

Οικονομικά, υπάρχει συνεχής βελτίωση και τώρα είναι που μπαίνουν οι βάσεις για μία οριστική τακτοποίηση σε αυτό τον τομέα που θα σας επιτρέψει να ξέρετε μέχρι που μπορείτε να επεκταθείτε. 

Το ερωτικό στοιχείο είναι αρκετά έντονο αυτές τις μέρες και δεν πρέπει να έχετε παράπονο από τις προσφορές αν και αυτό που πραγματικά θα θέλατε σαν κατάσταση είναι δύσκολο να γίνει. 
Καρκίνος: Αρκετές δυσκολίες θα υπάρχουν και αυτό το μήνα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. 

Είστε κουρασμένοι ψυχικά, αναζητάτε ηρεμία, όμως είστε υποχρεωμένοι να οργανωθείτε και να φροντίσετε για όλα. Ακόμη μην αφήνετε να σας φορτώνουν προβλήματα που δεν σας ανήκουν. 

Υποχρεώστε τον καθένα να φροντίζει τον εαυτό του και εξασφαλίστε την ησυχία που σας χρειάζεται για να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας. 

Οι αιφνίδιες ερωτικές απολαύσεις δεν θα λείψουν. Προσοχή όμως στους αστάθμητους παράγοντες. Μέσα από εύκολες διαδικασίες, ο έρωτας θα γίνει το δυνατό σας σημείο τις μέρες του Μαΐου. 


Λέων: Τα πράγματα είναι και επιμένουν να είναι έντονα. Κυρίως ο επαγγελματικός τομέας θα επηρεαστεί από τις πρώτες κιόλας μέρες του Μαΐου και συμπληρωματικά η προσωπική σας ζωή. 

Ο Μάιος ωστόσο είναι μήνας που ευνοεί τα εργασιακά σχέδια σας και οι αλλαγές που θα επιδιώξετε στο περιβάλλον αυτό πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για μία τέτοια πρόοδο. 

Άλλοι βέβαια θα ασχοληθείτε με μία αναδιοργάνωση στα οικογενειακά σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αντιπαραθέσεις και έντονες συναισθηματικές κόντρες. 

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μία νέα γνωριμία που υπόσχεται να σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση αν αλλάξετε λίγο τις συνήθειες στον έρωτα.


Παρθένος: Ο φετινός Μάιος έχει ενδιαφέρον, δεν είναι κακός μήνας αλλά πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά και με σύνεση. 

Προσπαθήστε να μην αφήνετε τον παρορμητισμό και την ευθιξία σας να σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λύσεις ή σε εξαιρετικά κακή διάθεση που θα επηρεάσει άσχημα την υγεία και τη δημιουργικότητα σας. 

Κάτι που επίσης θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πείτε και να μην κάνετε πράγματα που θα μπορούσαν να στραφούν εναντίον σας ή να σας εκθέσουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. 

Μπορεί ο Άρης να φέρει συναισθηματικές εντάσεις, όμως ο έρωτας θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για εσάς αυτή τη περίοδο.


Ζυγός: Η περίοδος αυτή θα έχει αποτέλεσμα αλλά και ταλαιπωρίες και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε σχέδια και προγράμματα. 

Φροντίστε να είστε απασχολημένοι με κάτι ευχάριστο για να μην επηρεάσει η διάθεση σας την υγεία σας ή την δημιουργικότητα σας. Ο Άρης θα τονίζει αρκετά τη δράση σας στον επαγγελματικό τομέα. 

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ειλικρινείς με τον ερωτικό σας σύντροφο ακόμη και αν πρέπει να ρισκάρετε μία παρεξήγηση ή μία πρόσκαιρη απομάκρυνση. Παρόλα αυτά ο φόβος της απόρριψης ή μιας ερωτικής απώλειας θα επηρεάσει άμεσα την συμπεριφορά σας αυτές τις μέρες αλλά και τις επιλογές σας μακροπρόθεσμα. 


Σκορπιός: Με το ξεκίνημα του Μαΐου έχει αρχίσει ένα δύσκολο διάστημα που θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις και γενικά τις επιδιώξεις σας.


Όλα φαίνονται να έχουν προοπτικές τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, αλλά σας καθυστερούν θέματα καθαρώς πρακτικά. 

Επαγγελματικά έχετε ιδέες και προσφορές αλλά δεν μπορείτε να ξανοιχτείτε, καθώς δεν διαθέτετε το απαιτούμενο οικονομικό αντίκρισμα. 

Κάντε τώρα μία σοβαρή προσπάθεια να εξασφαλίσετε τις προϋποθέσεις που θα σας ανακουφίσουν και θα σας ηρεμήσουν. Τον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να τον χειριστείτε καλύτερα αυτό το μήνα. 


Τοξότης: Ο Μάιος προσφέρεται για  να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές και άλλες εκκρεμότητες που υπάρχουν καθώς επίσης και να αναδιοργανώστε τα οικονομικά που σύντομα θα μπουν σε καινούργιες και καλύτερες βάσεις. 

Φροντίστε πάντως να είστε προνοητικοί και γενικά μην δεσμεύεστε με επαγγελματικά ξεκινήματα ή συμφωνίες που δεν αφήνουν περιθώρια υπαναχωρήσεως. 

Οι μέρες του Μαΐου, σας υπόσχονται αρκετές ερωτικές νύχτες. Φροντίστε να διατηρήσετε μέτρο παρά τις ευκαιρίες και μην ξεπερνάτε τα όρια αφήνοντας ανεξέλεγκτα τα ένστικτα σας στην έκφραση τους. 

Η Πανσέληνος όμως στις 21 του μήνα δεν σας ευνοεί και θα δημιουργήσει έδαφος προστριβών με τον σύντροφο σας. 


Αιγόκερως: Φροντίστε να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας και μην κάνετε καμία επένδυση που θα μπορούσε να είναι ριψοκίνδυνη. 


Συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σας εκνευρίσουν το μήνα αυτό.  Όμως στη πορεία νέες ιδέες, προτάσεις, γνωριμίες θα σας ανοίξουν ορίζοντες και θα έχετε δυνατότητα να επιλέξετε συνεργάτες και τρόπους να φτάσετε στους στόχους σας. 


Αισθηματικά, η περίοδος αυτή σας καλεί να ασχοληθείτε ενεργά  με τον αυτόν τον τομέα, που ομολογουμένως είχατε παραμελήσει αρκετά. Ερωτικά πάντως δημιουργείται ένα καινούργιο καθεστώς. 


Υδροχόος: Έχετε γίνει κάπως ευερέθιστοι και αυτό ίσως οφείλεται στις πολλές ευθύνες που έχετε επωμιστεί. 

Αν σκέφτεστε να αναδιοργανώσετε την εργασία σας, είναι καλύτερα να πάρετε αποφάσεις μετά την Πανσέληνο στις 21, ώστε να έχετε περισσότερα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στη σωστή επιλογή. 

Το ίδιο ισχύει και για όσους, σκοπεύουν να αρχίσουν κάτι καινούργιο επαγγελματικά. 

Για άλλους το μήνα αυτό μία σχέση τελειώνει αργά αλλά σταθερά και μερικούς μία νέα έρχεται να μπει στη ζωή σας. Ανοίξτε την καρδιά σας διάπλατα. Πάντως τις μέρες αυτές δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες στον ερωτικό τομέα.  


Ιχθείς: Αν δεν συγκρατήσετε τον παρορμητισμό σας ο Μάιος θα είναι δύσκολος και θα σημάνει μία ρήξη για την οποία δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως δεν θα μετανιώσετε. 

Αποφύγετε λοιπόν να πάρετε αποφάσεις και μάθετε να έχετε υπομονή μέχρι να μπορέσετε να ελέγχετε ανθρώπους και καταστάσεις. 

Δείτε όλες τις δυσκολίες σαν ένα καινούργιο ξεκίνημα που σας καλεί να επιστρατεύσετε όλη τη δημιουργικότητα και την πυγμή σας. 

Στα αισθηματικά σας αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και προτάσεις και μην εκφράζετε ένα πάθος όταν ο παραλήπτης του είναι αδιάφορος.  


 


Πηγή: www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X