Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η ισχυρή κοσμική όψη: Ταυ τετράγωνο Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα
Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η ισχυρή κοσμική όψη: Ταυ τετράγωνο Δία - Κρόνου - Ποσειδώνα thumbnail

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η ισχυρή κοσμική όψη: Ταυ τετράγωνο Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα

Αντιμετωπίστε τις ψευδαισθήσεις που κρύβονται στις σκοτεινές σκιές του μυαλού σας, γιατί αν δεν το κάνετε, θα διαπράξετε ένα σοβαρό λάθος! Από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, το σύμπαν δονείται με ένα ισχυρό Ταυ- τετράγωνο μεταξύ του Δία στην Παρθένο, του Κρόνου στον Τοξότη και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η  δυνατή κοσμική όψη θα επηρεάσει τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 8η ως την 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα υπόλοιπα ζώδια θα επηρεαστούν σε συναισθηματικό, διανοητικό και ψυχολογικό επίπεδο.


 


Ταυ τετράγωνο Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η ισχυρή αυτή κοσμική όψη από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τα μέσα Ιουλίου 2016.


 


Μήπως πιστεύατε σε πράγματα που ήταν πλάνη ή νιώθατε ότι κάποιοι σας εξαπατούν; Τώρα βγαίνετε από την ουτοπία σας, συνειδητοποιείτε την αλήθεια, βλέπετε την πραγματικότητα μιας κατάστασης αλλά δύσκολα θα προσαρμοστείτε. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τα μυστικά και ό, τι είναι κρυμμένο, μαζί με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τη θρησκεία, τη δημιουργικότητα και τα όνειρα. Ο Κρόνος δείχνει την πραγματικότητα, τους κανόνες και τους νόμους αλλά επίσης τους περιορισμούς και την κατάθλιψη. Ο Δίας σηματοδοτεί το εξωτερικό και τους ξένους λαούς, την ελπίδα, την αισιοδοξία, τους νόμους και την εκπαίδευση. Δύσκολα αυτοί οι τρεις πλανήτες μπορούν να συνδυαστούν μαζί, έτσι λοιπόν ξεκινούν ένα πόλεμο για να διαλύσουν το σάπιο, το ανήθικο, το παράνομο.


Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για να μάθουμε την αλήθεια, καθώς μέχρι τώρα ζούσαμε στο ψέμα και την αδικία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την πολιτική, τα πολιτικά κόμματα, τις οικονομικές επενδύσεις, την ηθική, τους νόμους, τη θρησκεία και τους ξένους λαούς. Τα γεγονότα σε όλον τον κόσμο θα μας δείξουν ότι δεν είναι αυτό που νομίζαμε και ότι κάτι πρέπει να αλλάξει τώρα, ακόμα και με σκληρό επαναστατικό τρόπο ή με τη βία. Και αν ορισμένα πράγματα δεν πάνε όπως έχουμε προγραμματίσει, δεν πρέπει να αποθαρρυνόμαστε και να χάνουμε κάθε ελπίδα για το μέλλον, το σύμπαν ξέρει τι είναι καλύτερο για μας.


 


Πηγή: www.e-zwdia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X