Αρχική / Teens / Όλα όσα κάνεις γι' αυτόν που σου αρέσει και πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ΤΩΡΑ
Όλα όσα κάνεις γι' αυτόν που σου αρέσει και πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ΤΩΡΑ  thumbnail

Όλα όσα κάνεις γι' αυτόν που σου αρέσει και πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ΤΩΡΑ

Έντάξει το καταλαβαίνω είναι κούκλος, θεός και θα έφτανες μέχρι και την άκρη του κόσμου γι' αυτόν -λέμε τώρα. Μήπως όμως έχει καταλάβει ότι νιώθεις κάτι γι' αυτόν και απλά το εκμεταλλεύεται; Αν αυτά που θα δεις παρακάτω τα κάνεις συχνά, σημαίνει ότι μάλλον έχει καταλάβει ότι τον γουστάρεις και σε χρησιμοποιεί. Όπως και να έχει, σταμάτα να τα κάνεις και μην αλλάξεις σε καμία περίπτωση αυτό που είσαι πραγματικά. 


1. Του κάνεις χάρες που φτάνουν την υπεροβολή Εντάξει είπαμε του έδωσες να λύσει την άσκηση που δεν ήξερε μια φορά, αλλά όχι και κάθε μέρα να έχει την απαίτηση να αντιγράφει από εσένα. Αν δεν σου γυρνάει ποτέ την χάρη μην είσαι κορόιδο! 


2. Ακούς τα προβλήματα που έχει στη σχέση του Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση -δυστυχώς- και είναι ίσως ό,τι χειρότερο κάνεις τόσο για σένα όσο και γι' αυτόν. Γιατί; 1. Δεν προσπαθεί να τα λύσει με την κοπέλα του και το βασικότερο 2. θέλεις να φωνάξεις μέσα στη μούρη του "Είμαι κι εγώ εδώ! Γιατί δεν είσαι μαζί μου;!" 


3. Λες ψέματα για να τον καλύψεις ή να τον δικαιολογήσεις 4. Είσαι πάντα διαθέσιμη Θέλει να τον βοηθήσεις με μια άσκηση στα αρχαία και το θυμήθηκε 1 ώρα το βράδυ; Κι εσύ τρέχεις να βρεις βιβλία και τετράδια; Τράβα για ύπνο καλύτερα! 


5. Προσποιείσαι ότι ενδιαφέρεσαι γι' αυτά που λέει Αργότερα θα σου γυρίσει μπούμερανγκ, να το θυμάσαι. 


6. Γελάς με τα αστεία του ακόμα κι αν δεν είναι αστεία. Δεν θέλεις να τον κάνεις να νιώσει άσχημα αλλά ούτε και να φανείς… ξενέρωτη (αν και αυτός είναι ξενέρωτος αν δεν σε κάνει να γελάς) 


7. Προσποιείσαι ότι μισείς κάτι που στην πραγματικότητα σου αρέσει Γιατί να μην είσαι ο εαυτός σου και να υπερασπιστείς αυτά που πραγματικά σου αρέσουν μόνο και μόνο για να γίνεις αποδεκτή; Είναι προτιμότερο να είσαι ο εαυτός σου παρά κάτι που δεν είσαι. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X