Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Διάβασε, τι λένε τ’ άστρα, για όλα τα ζώδια του αστρολογικού «χάρτη», τον Μάιο
Διάβασε, τι λένε τ’ άστρα, για όλα τα ζώδια του αστρολογικού «χάρτη», τον Μάιο thumbnail

Διάβασε, τι λένε τ’ άστρα, για όλα τα ζώδια του αστρολογικού "χάρτη", τον Μάιο

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης ήρθε, με τους καλύτερους οιωνούς για νέα ξεκινήματα αλλά και για διορθώσεις παρελθοντικών λαθών! Ο καιρός αλλά και οι πλανητικές όψεις μας φέρνουν πρόωρα μία καλοκαιρινή θερμή διάθεση! Αρπάζουμε τις ευκαιρίες και αποφεύγουμε απροσεξίες! 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, μας δίνει πλήθος δυνατοτήτων για σταθεροποίηση αισθηματικών και οικονομικών θεμάτων.  
Η Πανσέληνος στο Τοξότη, μας γεμίζει αισιοδοξία, δύναμη, θέληση και μας ανοίγει ορίζοντες, αν χειριστούμε ορθά τις καταστάσεις!


Δες τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2016 για όλα τα ζώδια 


Κριός: Ανήκεις στους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, όμορφες στιγμές και ρομαντισμός. Όμως, καλό είναι να τα δείχνεις και στο σύντροφό σου. Έχεις την τάση να πληγώνεις το ταίρι σου συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσύ δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Άνοιξε διάλογο με το σύντροφό σου και μη συσσωρεύεις μέσα σου αρνητικά συναισθήματα, που κάποια στιγμή θα σε κάνουν να εκραγείς βίαια. Απέφυγε να απαντήσεις στις προκλήσεις του με πρόκληση.


Ταύρος: Με τη Νέα Σελήνη στις 6 στο ζώδιό σου, ηρέμησε και νοιάσου πραγματικά για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και δε θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος απέφυγε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σε ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επίπονο για σένα. Μην πάρεις ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες και έντονα πάθη. Η διαίσθησή σου είναι καλή, γι’ αυτό μην την εγκλωβίζεις και άσε την να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες.


Δίδυμος: Οι φίλοι θα σε υποστηρίξουν αν δουν ότι προσπαθείς για κάτι όμορφο με σωστές βάσεις και θα σου δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά σου προβλήματα. Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και μπορείς να πετύχεις αναγέννηση στα σχέδιά σου και στο χέρι σου είναι να μπορέσεις να τα πας καλά και να υποσκελίσεις κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας. Πλησίασε όσο περισσότερο μπορείς, ακόμα και τους ανταγωνιστές σου, για να τους ελέγχεις καλύτερα.


Καρκίνος: Αν πιστεύεις ότι η σχέση σου έχει περιθώρια βελτίωσης, φρόντισε να παίρνεις τις αποφάσεις σου με ξεκάθαρο μυαλό και τρίτα άτομα ή γεγονότα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Είναι καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με το σύντροφό σου, εάν ο στόχος σου είναι να συνεχίσεις να έχεις πάντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη σχέση. Όταν το θες είσαι δυναμικός, ερωτικός και προστατευτικός, αλλά έχεις και αυτό το μικρόβιο μέσα στο μυαλό σου που σε κάνει να πιστεύεις πως κάτι καλύτερο υπάρχει πίσω από τη γωνία.


Λέων: Θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σου για να προβείς σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δε θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και προσγειωμένος στην πραγματικότητα, εκπέμποντας στους γύρω σου σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκλόνισε τους με την παρουσία σου και μην παρασυρθείς με βιαστικές κινήσεις. Απελευθερώσου από καταστάσεις που σε καταπίεζαν. Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσεις με επιτυχία τους προβληματισμούς σου χωρίς να ανακόψεις την επαγγελματική σου πορεία.


Παρθένος: Στις 8 με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σε αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως το συναισθηματικό σου τομέα. Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλλεις για να εξελιχθείς θα είναι άριστα και θα ανακάμψεις πολύ γρήγορα. Δείξε συνέπεια στις υποθέσεις που έχεις σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσεις σε εμπόδια. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων σαν να είσαι ήδη νικητής και θα ξεπεράσεις με ευκολία τις αντιξοότητες.


Ζυγός: Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σου και επηρεάζεται το νευρικό σου σύστημα. Θα σου είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου καθώς θα έχεις πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σου χώρο. Μην προβείς σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων αν δεν είσαι απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σου. Το παραμικρό λάθος ίσως σου στοιχίσει μια σχέση χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσεις. Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σου σχέσεις αν βιαστείς να πάρεις θέσεις πριν ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχεις το ιδίωμα να θυμώνεις για λάθη και παρατυπίες άλλων σε τρίτους.


Σκορπιός: Στις 27 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου σε ανάδρομη πορεία, μην αφήσεις να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην ανάγκη σου να νιώσεις σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενίσχυσε την εμπιστοσύνη σου στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σου. Αν τώρα που η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της, ανακάλυψε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σου, θα γκρεμίσεις ότι φτιάξεις με κόπο και θα φέρεις στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν αν δεν τα σκαλίσεις.


Τοξότης: Με την Πανσέληνο στις 22 στο ζώδιό σου, αν μέσα στα άμεσα σχέδιά σου δεν έχεις σκοπό να ηρεμήσεις για να δεις τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσεις τα κύρια καθήκοντά σου στους έμπιστους συνεργάτες σου και εσύ να παίξεις έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να ξαναέρθεις σε ισορροπία. Τα διλήμματα που θα έχεις θα είναι αρκετά για να πάρεις επιτέλους κάποιες αποφάσεις για τη συναισθηματική σου ζωή. Προώθησε τα σχέδια σου χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.


Αιγόκερως: Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρεις πολλά και κυρίως δε θα κινδυνέψουν οι φιλίες σου. Ίσως χρειαστεί να διακόψεις κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σου. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία, γιατί βρίσκεσαι σε μια περίοδο που έχεις ανάγκη από επικοινωνία και να διαμόρφωσε το κλίμα υπέρ σου. Δώσε χρώμα στην καθημερινότητά σου και κάνε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσεις στο σημείο να κατανοείς τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σου.


Υδροχόος: Αρχίζει να σου γίνεται ξεκάθαρο πως χρειάζεται να καταλήξεις σε μια πιο προσγειωμένη και σταθερή σχέση που ίσως και να υπάρχει δίπλα σου αλλά δεν έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία. Ίσως ακόμα να έχεις τις επιφυλάξεις σου για το που μπορεί να σε βγάλει αυτός ο έντονα ψυχικός σύνδεσμος που νιώθεις με το σύντροφό σου, μια που μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο. Η εμπειρία σου έχει μάθει πως όταν πληγώνεσαι, αργείς να επουλώσεις τις πληγές σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις και η αιτία που θες να διατηρείς τις αποστάσεις είναι η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων.


Ιχθύς: Στις 22 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ταύρο και τα καινούρια άτομα που θα μπουν στη ζωή σου θα σε βοηθήσουν να απαλλαχθείς από συναισθηματικές αντιστάσεις, συνήθειες που σε εγκλωβίζουν και θα σου προσφέρουν ψυχική ανανέωση. Κινήσου δραστήρια, δυναμικά και συναναστρέψου με περισσότερους ανθρώπους που θα επιβεβαιώσουν την ερωτική σου φύση. Δε θα λείψουν όμως και άτομα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν στη ζωή σου, βάζοντας σου στον πειρασμό να νοσταλγήσεις τις στιγμές που υπήρξαν μεταξύ σου. Η αναδρομή που θα κάνεις συγκρίνοντας το χτες με το σήμερα, ίσως σε οδηγήσει να συνειδητοποιήσεις πράγματα που δεν είχες σκεφτεί, όπως το τι θες ή δε θες στο συναισθηματικό σου τομέα και σε αυτή τη φάση της ζωής σου.


Πηγή: www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X