Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Πώς να κάνεις σεξ στη γυναίκα σαν ταύρος: Συμβουλές
Πώς να κάνεις σεξ στη γυναίκα σαν ταύρος: Συμβουλές  thumbnail

Πώς να κάνεις σεξ στη γυναίκα σαν ταύρος: Συμβουλές

Η στάση ταύρος στο Κάμα Σούτρα 


Σε ινδουιστικούς ναούς υπάρχουν ερωτικά γλυπτά «ίου άνδρα να παίρνει τη γυναίκα σαν ταύρος». Το τάντρα δεν ντρέπεται για το ζωώδες σεξ και η μίμηση στάσεων των ζώων θεωρείται απελευθερωτική και για τα δύο φύλα.


Αυτή η τυπική στάση εισόδου από πίσω σημαίνει ότι εκείνη παραδίδεται απολύτως σε αυτόν… ωστόσο μπορεί να κινηθεί προς τα εμπρός ή προς τα πίσω και να αλλάξει τη γωνία του κόλπου τους άρα έχει (κάποιο) έλεγχο.Μπορούν και οι δύο να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη ενώ εκείνος μπορεί να κάνει βαθιές ωθήσεις θαυμάζοντας επιπλέον την υπέροχη θέα των οπισθίων της.


 


2 χρήσιμα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το doggy style 


 


Aν θέλετε να έχετε πιο βαθιά διείσδυση ο άνδρας πρέπει να γονατίζει και στηριζόμενος στο ένα του χέρι μπορεί ελαφριά να γέρνει το σώμα του προς τα πίσω. 


 


Προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να “χτυπήσετε” το σημείο G της συντρόφου σας, το πέος σας πρέπει να τρίβεται στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου της. Όταν η σύντροφός σας είναι στα τέσσερα, θα πρέπει να τεντώσει την πλάτη της και να κατεβάσει προς τα κάτω το κεφάλι της.  Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την άρση των γοφών της και έτσι ωθώντας προς τα κάτω για τελειοποιήσετε αυτή τη στάση προς αναζήτηση του σημείου G. 


AdTech AdComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X