Αρχική / Πολιτισμός / City life / Workshop Τέχνη και Ψυχή
Workshop Τέχνη και Ψυχή  thumbnail

Workshop Τέχνη και Ψυχή

Η MaLou Art Consulting & Art Gallery διοργανώνει βιωματικό στις 15 Μαϊου workshop με θέμα "Τέχνη και Ψυχή – Ο εσωτερικός κόσμος του καλλιτέχνη", σε συνεργασία με το Experiential Workshop Psychotheatrology.


Ο κάθε καλλιτέχνης είναι θεμιτό να αναγνωρίζει τις ψυχικές του πλευρές, οι οποίες εκδηλώνονται στα έργα του, ώστε να μπορεί να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο που έχουν τα δημιουργήματα του στους θεατές. Όσο περισσότερη ψυχική φόρτιση έχει ένα καλλιτεχνικό έργο τόση περισσότερη κινητοποίηση θα προκαλέσει στον ψυχισμό των θεατών. Όσο περισσότερο συνειδητή είναι στον καλλιτέχνη η ψυχική του φόρτιση την οποία ο ίδιος μεταλαμπαδεύει στο κάθε έργο του τόσο περισσότερο αναγνωρίσιμη από τον ίδιο θα είναι η επίδραση την οποία θα έχει το κάθε δημιούργημα του στους θεατές.


Το Βιωματικό workshop στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες στον συντονισμό, ο οποίος επιτυγχάνεται πάντα μέσω των έργων τους, μεταξύ του ψυχισμού τους και του ψυχισμού των θεατών.


Το σεμινάριο θα συντονίσει ο Διευθυντής του Experiential Workshop Psychotheatrology Πάνος Μαβιτζής, ο οποίος είναι Ψυχοθεραπευτής με τίτλο Επόπτη, Δημιουργός του ψυχοθεραπευτικού εργαστηρίου "Homo androgynous", τέως Αντιπρόεδρος της ΕΕΨΕ και της ΠΕΣΩΨ, ιδρυτικό μέλος του Πυθαγορείου Σωματείου "Φοίνιξ", Kαθηγητής Φυσιολογίας στη σχολή ψυχοθεραπείας ΕΙΝΑ, έχει master στην ψυχοθεραπευτική μέθοδο Gestalt και master στην Γλώσσα του Σώματος και είναι συγγραφέας βιβλίων, επιστημονικών άρθρων και ιστοσελίδων.


MaLou Art Consulting and Art Gallery > Κέντρο Αθήνας


Διεύθυνση: Ξενίας 5 Τηλέφωνο: 2167004056, 6956203620, e-mail: malouart.collections@gmail.com


Κυριακή: 12:00 με 18:00


Είσοδος ελεύθερη.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το Σάββατο, 14 Μαΐου 2016.


Πηγή: art&life.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X