Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι αστρολογικές προβλέπεις για το τριήμερο 6 ως 8 Μαΐου 2016, με την Νέα Σελήνη τον Ταύρο
Οι αστρολογικές προβλέπεις για το τριήμερο 6 ως 8 Μαΐου 2016, με την Νέα Σελήνη τον Ταύρο thumbnail

Οι αστρολογικές προβλέπεις για το τριήμερο 6 ως 8 Μαΐου 2016, με την Νέα Σελήνη τον Ταύρο

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “η Νέα Σελήνη των ευκαιριών”, μια και πάντα οι κύκλοι του καινούργιου φεγγαριού ωθούν σε νέα ξεκίνημα, ανοίγουν όλες τις πιθανές δυνατότητες και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να κάνεις εκείνη την πολυπόθητη νέα αρχή στη ζωή σου!


Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Μαΐου 2016, με την Νέα Σελήνη τον Ταύρο


Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο γήινο και πρακτικό, και εκφράζει την ανάγκη της δημιουργίας! Είναι η σχέση μας με την ύλη, η ανάγκη να κατέχουμε, η επαφή που έχουμε με το σώμα μας, με τις αισθήσεις μας, και ο τρόπος που εκφραζόμαστε μέσα από αυτό! Ο Ταύρος μας μαθαίνει πως δεν ζούμε για να δουλεύουμε, μα δουλεύουμε για να μπορούμε να ζούμε, να εκφραζόμαστε και να απολαμβάνουμε!


Η χαρά δεν εισπράττεται μέσα από το πόσα έχω καταφέρει να δημιουργήσω, αλλά μέσα από το πόσο μπορώ να απολαμβάνω τις δημιουργίες μου και αυτά που έχω κατακτήσει… Αντιλαμβανόμαστε πως πραγματικά πλούσιος δεν είναι αυτός που συσσωρεύει πλούτο, αλλά αυτός που εκφράζεται ικανοποιώντας την δημιουργικότητα του, εκφράζοντας τον εαυτό του. Όταν η δουλειά, η έκφραση, η δημιουργικότητα δεν είναι χαρά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αρνητικής πλευράς του Ταύρου, που μεταφράζεται σε τσιγκουνιά, κατοχή, αδιαλλαξία και ανία!


Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης στον Ταύρο


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X