Συνταγή για τα αυγά που έμειναν από το Πάσχα

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul>
<li>4 αβγά βρασμένα σφιχτά</li>
<li>3 κ.σ. μαγιονέζα</li>
<li>1 κ.γ. μουστάρδα</li>
<li>αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol>
<li>Καθαρίστε τα αβγά και κόψτε τα κατά μήκος. Αφαιρέστε τους κρόκους και βάλτε τους σε ένα μπολ.</li>
<li>Λιώστε τους κρόκους με ένα πιρούνι και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε καλά.</li>
<li>Με ένα κουτάλι γεμίστε τα άδεια ασπράδια. Αν θέλετε να γίνουν πιο όμορφα, βάλτε τη γέμιση μέσα σε κορνέ και γεμίστε τα έτσι.</li>
<li>Διακοσμήστε τα με μια κάπαρη ή λίγο μαϊντανό.</li>
</ol></div>
</div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p> </p>
<p>Μπορείτε να δοκιμάσετε και τις εξής παραλλαγές στη γέμιση (ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω):</p>
<br /><ol>
<li>Αντικαταστήστε τις 2 κ.σ. από τη μαγιονέζα με γιαούρτι (γίνεται πιο ελαφρύ) ή με τυρί κρέμα.</li>
<li>Προσθέστε διάφορα φρέσκα αρωματικά, όπως δυόσμο, μάραθο κλπ.</li>
<li>Προσθέστε πάπρικα ή κάρυ.</li>
<li>Προσθέστε μπέικον.</li>
<li>Προσθέστε ψιλοκομμένη πιπεριά.</li>
<li>Προσθέστε βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα.</li>
<li>Προσθέστε αγγουράκι τουρσί</li>
</ol>
<p> </p>
<p>sintagespareas.gr</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα