Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Εφαρμογή έκτακτης ανάγκης για κινητά, έφτιαξαν μαθητές!
Εφαρμογή έκτακτης ανάγκης για κινητά, έφτιαξαν μαθητές!  thumbnail

Εφαρμογή έκτακτης ανάγκης για κινητά, έφτιαξαν μαθητές!

Είμαστε 20 νέοι μαθητές-επιχειρηματίες στη β΄λυκείου του Α΄Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, του «Επιχειρηματικού Σχολείου» του Junior Achievement Europe.

Γεμίζουμε τον «ταξιδιωτικό μας σάκο» με επιχειρηματικές δεξιότητες και ακονίζουμε το επιχειρηματικό μας δαιμόνιο συμμετέχοντας για 8η συνεχή χρονιά, στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», το οποίο διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η καθηγήτριά μας κ. Αγγελική Ζήση, Υπεύθυνη επιχειρηματικότητας των Αρσακείων Σχολείων και National Trainer του Junior Achievement.

Συστήσαμε την κοινωνική επιχείρηση «beLIVE» και δημιουργήσαμε ένα προϊόν τεχνολογίας που λειτουργεί ως ασπίδα στον κίνδυνο, που μπορεί να νοιώσει ο καθένας από εμάς στην καθημερινότητά του και θέλει να εκπέμψει σήμα SOS για να προστατευτεί αλλά ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες, κωφάλαλοι, τυφλοί, άνθρωποι με αναπηρίες ή ασθένειες.
Πηγή www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X