Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Προσεχώς στη δημοσιότητα η βάση δεδομένων των «Panama Papers»
Προσεχώς στη δημοσιότητα η βάση δεδομένων των «Panama Papers» thumbnail

Προσεχώς στη δημοσιότητα η βάση δεδομένων των "Panama Papers"

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες η βάση δεδομένων των "Panama Papers".


Από την προσεχή Δευτέρα θα έχει όποιος το επιθυμεί τη δυνατότητα να δει ποιοι πολιτικοί, ποιοι επιχειρηματίες και ποια δημόσια πρόσωπα διατηρούν μυστικές εικονικές εταιρείες σε παράκτιες περιοχές και το όνομά τους βρίσκεται στα "Panama Papers".


Η βάση δεδομένων των λεγόμενων "Εγγράφων του Παναμά" (Panama Papers) θα δοθεί στη δημοσιότητα υπό τη μορφή μίας εύχρηστης βάσης δεδομένων, όπως το Google, και θα φέρει στο φως 368.000 ονόματα ατόμων και 300.000 επωνυμίες υπεράκτιων εταιρειών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να πληκτρολογήσει στη μηχανή αναζήτησης ένα όνομα ή μία επωνυμία εταιρείας και να δει πως αυτό το όνομα ή αυτή η επωνυμία συνδέεται με άλλα άτομα ή άλλες εταιρείες.


Τη διαδικασία έχει δρομολογήσει η Διεθνής Κοινοπραξία Ερευνητικής Δημοσιογραφίας και όπως επισημαίνει εκπρόσωπός της, το κοινό θα έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν μπορούσε να έχει ποτέ ξανά στο παρελθόν.


 


Πηγή: www.kontranews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X