Τάρτα από σφολιάτα με αυγό και μπέικον

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής </span></strong><br /><br /><span>- 1 φύλλο φρέσκιας σφολιάτας</span><br /><span>- 100 γρ τριμμένη μοτσαρέλα</span><br /><span>- λίγα ντοματίνια. Μπορείτε να προσθέσετε και επιπλέον λαχανικά της επιλογής σας, όπως πιπεριά και μανιτάρια</span><br /><span>- 4 αυγά</span><br /><span>- 4 φέτες μπέικον</span><br /><span>- ρίγανη</span><br /><span>- αλάτι</span><br /><span>- πιπέρι</span><br /><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong></p>
<div class="separator"> Απλώνουμε σε μία επιφάνεια τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 4 ίσα μέρη.</div>
<p>Σε κάθε κομμάτι διπλώνουμε περιμετρικά την σφολιάτα κατά 1 εκατοστό.</p>
<p>Αρχικά ρίχνουμε το τυρί σε κάθε κομμάτι και στη συνέχεια τα κομμένα ντοματίνια και το μπέικον.</p>
<p><span>Με προσοχή τοποθετούμε ένα αυγό στο κέντρο κάθε τάρτας και τελειώνουμε με λίγο ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.</span></p>
<p>Ψήνουμε τις τάρτες πάνω σε λαδόκολλα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 για 20 λεπτά.</p>
<p><br /><strong>Tip: </strong><span>είναι πιο εύκολο αν "στήσετε" τις σφολιάτες σας απευθείας μέσα στο ταψί με τη λαδόκολλα. Αν προτιμάτε το αυγό μελάτο να το προσθέσετε στα τελευταία 10-12 λεπτά και όχι από την αρχή.</span><br /><br /><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></p>
<p> </p>
<div class="separator"> </div>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα