Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Πρωκτικό sex: Το κόλπο του μπασκετμπολίστα για να μην πονάει
Πρωκτικό sex: Το κόλπο του μπασκετμπολίστα για να μην πονάει thumbnail

Πρωκτικό sex: Το κόλπο του μπασκετμπολίστα για να μην πονάει

 


Οδηγίες για αρχάριους


Η βασική αρχή για να μην πονάει το πρωκτικό σεξ πρέπει να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό. Προσοχή στα λιπαντικά που έχουν βάση τους το λάδι διότι μπορεί να καταστρέψουν το προφυλακτικό! Προτιμήστε εκείνα που έχουν ως βάση τους το νερό. Ζητήστε τη συμβουλή του ιατρού σας για την επιλογή του κατάλληλου.


Η γυναίκα θα πρέπει να χαλαρώσει και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν ο άνδρας φροντίσει να κάνει αρκετά προκαταρκτικά στην περιοχή. Χάδια και αγγίγματα μπορούν να χαλαρώσουν τους μύες. Η γυναίκα μπορεί να χαλαρώσει το κορμί της με βαθιές και μεγάλες αναπνοές πριν τη διείσδυση.


Το κόλπο του μπασκετμπολίστα. Παίξτε με τις νευρικές απολήξεις στην περιοχή του πρωκτού. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο στο σώμα της γυναίκας. Αν ο άνδρας είναι επιδέξιος εραστής θα γνωρίζει πώς να χειριστεί τη διέγερση της περιοχής. Πολλοί παρομοιάζουν την περιοχή σαν μια μπασκέτα. Η μπάλα γυρίζει γύρω γύρω από το καλάθι και δεν μπαίνει μέσα. Έτσι πρέπει να είναι και τα χάδια του άνδρα πριν το πρωκτικό σεξ. Αργά, απαλά πριν σταδιακά περάσει στη διείσδυση και βάλει "καλάθι". 


Όταν διεισδύσετε να προχωράτε λίγο και αργά. Αφού μπείτε κανονικά σταματήστε απλά και κάντε αργές απαλές ωθήσεις. 


 Να σταματάτε τακτικά και να βάζετε και άλλο λιπαντικό. Να βγαίνετε όσο αργά μπαίνετε. Εάν βγείτε γρήγορα οι μύες θα συσπάσουν και θα προκληθεί πόνος. 


Ποτέ μην κάνετε απότομες κινήσεις. Μπορεί οι εκπλήξεις να είναι καλές στο σεξ αλλά εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οποιαδήποτε απότομη κίνηση μπορεί να επιφέρει τραυματισμό και ανυπόφορο πόνο!


Δοκιμάστε πριν τη διείσδυση του πέους τον ερεθισμό με τα δάχτυλα. Προσοχή! Θα πρέπει να είναι καθαρά. Ποτέ μα ποτέ μην επιχειρήσετε διείσδυση δακτύλων στο αιδοίο αφού έχετε αγγίζει τον πρωκτό. Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X