Ομελέτα με κολοκυθοανθούς!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong></p>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">- 10 κολοκυθοανθούς</div>
<div class="separator">- 4-5 μεγάλα αυγά</div>
<div class="separator">- 2 κουταλάκια κάπαρη</div>
<div class="separator">- ελαιόλαδο</div>
<div class="separator">- αλάτι</div>
<div class="separator">- πιπέρι</div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong></div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Αρχικά αφαιρούμε με προσοχή τους στήμονες από τους κολοκυθοανθούς.</div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Σε ένα τηγάνι κατάλληλο για φούρνο προσθέτουμε ελαιόλαδο και θερμαίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Το ελαιόλαδο θέλουμε ίσα ίσα να καλύπτει την επιφάνεια του τηγανιού. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Με προσοχή τοποθετούμε τους κολοκυθοανθούς και σοτάρουμε ελαφριά μέχρι να μαλακώσουν. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Αν χρειαστεί τους γυρνάμε πλευρά και ελέγχουμε να έχει μαλακώσει το κάτω μέρος τους, που είναι πιο χοντρό. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με λίγο αλάτι και τα προσθέτουμε μαζί με την κάπαρη στο τηγάνι.</div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"><strong>Tip: </strong>προσοχή, πρέπει να έχετε ξεπλύνει καλά την κάπαρη με νερό γιατί είναι πολύ αλμυρή. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Περιμένουμε λίγα λεπτά να αρχίσει να σταθεροποιείται στα πλάγια και τοποθετούμε το τηγάνι σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 200 ºC για 10 λεπτά. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"><strong>Tip: </strong>στον φούρνο μπαίνουν μόνο τα μεταλλικά τηγάνια που δεν έχουν πλαστικά μέρη. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Αφαιρούμε την ομελέτα με τους κολοκυθοανθούς από τον φούρνο και την σερβίρουμε προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα