Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Διάβασε τι προβλέπουν τ' άστρα για όλα τα ζώδια 12/5
Διάβασε τι προβλέπουν τ' άστρα για όλα τα ζώδια 12/5 thumbnail

Διάβασε τι προβλέπουν τ' άστρα για όλα τα ζώδια 12/5

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποιες εξασφαλίσεις που αναζητάς. Για να έχεις όμως τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει να διερευνήσεις προσεκτικά τις κρυφές παραμέτρους της υπόθεσης σου και να απευθυνθείς σε πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους.


Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση, κάτι βέβαια που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε… καλό βόλι!ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση ή να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που θα σε προβληματίσουν. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις και δεν γνωρίζεις καλά τα «κατατόπια», ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς. Από την άλλη πλευρά όμως η συγκεκριμένη όψη προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ίσως γίνεις κάτοχος ενός πολύτιμου «μυστικού».


Ερωτικά
Το «απόλυτο» εισβάλλει στην ζωή σου και είναι δύσκολο να «βολευτείς» με ημίμετρα ή με καταστάσεις που απλά «περνάς καλά». Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να εγκλωβιστείς σε αρνητικές σκέψεις, αγωνίες και υποψίες!


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να επανεξετάσεις μια σειρά από υποθέσεις που δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στο πρόσφατο παρελθόν, με σκοπό να διαγνώσεις τις αιτίες και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» στα οικονομικά σου, εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες εγγυήσεις.


Ερωτικά
Η επικοινωνιακή σου πολιτική αποδίδει και μπορείς να τραβήξεις επάνω σου την προσοχή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Από εκεί και ύστερα όμως καλό είναι να ρωτήσεις ώστε να μάθεις περισσότερα για το «ποιόν» του.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από την ζωή σου κι επιπλέον πόσο τελικά σου κάνουν καλό κάποιες επαφές ή γνωριμίες, που από ότι φαίνεται δεν λογαριάζουν τόσο εσένα, όσο τα συμφέροντα τους. Παράλληλα, αν αποδεχθείς μια πρόταση συνεργασίας, να θυμάσαι ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη η απεμπλοκή σου από αυτήν.


Ερωτικά
Ίσως να προβληματιστείς με αφορμή κάποια «μυστήρια» συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή ύστερα από την αρνητική «προτροπή» κάποιου/ας που υποτίθεται θέλει το καλό σου αλλά στην πραγματικότητα σε ζηλεύει.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα επαγγελματικά σου, καλό είναι όμως να συνειδητοποιήσεις ότι οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται τόσο από τις δικές σου προθέσεις και προσπάθειες αλλά από το αν τα σχέδια σου εναρμονίζονται με ισχυρά συμφέροντα, αφού με τον Πλούτωνα «παρόντα» δείχνει άτοπο το να τους πας κόντρα. Μην προχωρήσεις λοιπόν, αν δεν έχεις τις κατάλληλες «άκρες».


Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να εκθέσεις τα συναισθήματα σου, παίρνοντας φυσικά και το ανάλογο… ρίσκο, μην περιμένεις όμως να μείνει ασχολίαστη η συμπεριφορά σου, ιδιαίτερα από κάποιους/ες που έχουν λόγους να σε εχθρεύονται.


 


 


 


 


Διαβάστε τη συνέχεια στο 
 www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X