Αρχική / Εριστικός δημοσιογράφος της DW εκνεύρισε τον Ν. Παππά- Μάχη στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ
Εριστικός δημοσιογράφος της DW εκνεύρισε τον Ν. Παππά- Μάχη στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ thumbnail

Εριστικός δημοσιογράφος της DW εκνεύρισε τον Ν. Παππά- Μάχη στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ στο διαδίκτυο κάνει από σήμερα το πρωί βίντεο από συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Παππάς σε δημοσιογράφο της Deutshe Welle. Η είδηση είναι όχι το τί είπε ο Υπουργός Επικρατείας αλλά το ότι θέλησε να διακόψει τη συνέντευξη λόγω των «σκληρών» ερωτήσεων του δημοσιογράφου.

Αν δει κανείς το βίντεο της συνέντευξης βγάζει διαφορετικό συμπέρασμα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone», Michel Friedman, καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν άκρως επιθετικός προς τον Έλληνα υπουργό. Σε ορισμένα σημεία μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο γινόταν άκρως εριστικός με στόχο, όπως προφανώς μπορεί να καταλάβει ο καθένας, την αύξηση της τηλεθέασης της εκπομπής του και όχι απαντήσεις.

Το συγκεκριμένο θα μπορούσε κάποιος να το δικαιολογήσει λέγοντας πολύ απλά πως αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου. Να ρωτάει «σκληρές ερωτήσεις» για να πάρει ουσιαστικές απαντήσεις.

Ο ξένος δημοσιογράφος όμως σε πολλές από τις ερωτήσεις του φαίνεται ότι δεν ήταν ενημερωμένος ή επέλεξε να φανεί πως δεν ήταν.

Σε αρκετά σημεία μάλιστα διατηρούσε ένα αρκετά ειρωνικό ύφος διακόπτοντας συνεχώς τις απαντήσεις του Νίκου Παππά. Η ενέργεια αυτή φαίνεται πως οδήγησε τον κ. Παππά να πει πως δεν αντέχει άλλο την εν λόγω πρακτική του δημοσιογράφου ο οποίος μάλιστα επικαλούταν ανώνυμες δηλώσεις ξένων αξιωματούχων.

Η «κόντρα» για τις δηλώσεις Χριστοδουλοπούλου

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει όντας υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής η Τασία Χριστοδουλοπούλου για μετανάστες που λιάζονται στις πλατείες.

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού υπογράμμισε πως η ακριβής μετάφραση των όσων δήλωσε η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν είναι το «sunbathe» που είπε ο συνομιλητής του κάτι το οποίο μεταφράζεται ως «περνάω καλά στην παραλία». Όπως τόνισε ο κ. Παππάς αυτό που είχε πει η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ήταν ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν τον ήλιο, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει ο ίδιος γιατί αυτή η δήλωση πήρε τόση έκταση.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X