Τηγανιά από Απάκι και Ντοματίνια!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής </span></strong><br /><br /><span>- 250 γρ Κρητικό απάκι</span><br /><span>- λίγα χρωματιστά ντοματίνια</span><br /><span>- ελαιόλαδο</span><br /><span>- 120 ml λευκό ξηρό κρασί (ένα ποτήρι κρασιού)</span><br /><span>- φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span><br /><strong></strong></p>
<p><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong></p>
<div class="separator">Κόβουμε το απάκι σε φέτες πάχους μισού εκατοστού.</div>
<p><span>Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.</span><br /><br /><span>Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μετά τα κομμάτια από το απάκι και το τσιγαρίζουμε.</span></p>
<p>Μόλις πάρει λίγο χρώμα, το σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε 1-2 λεπτά για να εξατμιστεί το οινόπνευμα.</p>
<p><span>Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.</span></p>
<p><span>Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά και σερβίρουμε.</span><br /><br /><span>Απολαμβάνουμε αμέσως.</span><br /><br /><br /></p>
<div class="separator"><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></div>
<div class="separator"> </div>

Σχετικά άρθρα