Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Aπίστευτη έρευνα: Βιάζονται να τελειώσει το σεξ για να μιλήσουν στο κινητό!
Aπίστευτη έρευνα: Βιάζονται να τελειώσει το σεξ για να μιλήσουν στο κινητό!  thumbnail

Aπίστευτη έρευνα: Βιάζονται να τελειώσει το σεξ για να μιλήσουν στο κινητό!

Σε όλη μας τη ζωή πια κουβαλάμε μαζί ένα κινητό. Το απρόσμενο σύμφωνα με τη νέα έρευνα είναι ότι το έχουμε μαζί μας και… στην ερωτική μας ζωή. Τα αποτελέσματά της πραγματικά θα σας σοκάρουν. 


Η εμμονή πολλών ανθρώπων με τα gadjet τα ipad και τα smartphone φαίνεται πως ήδη καταστρέφει τη σεξουαλική μας ζωή. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια που μελέτησε τη συμπεριφορά 221 νέων ανθρώπων, φοιτητών για την ακρίβεια ένα μεγάλο ποσοστό χρησιμοποιεί το κινητό του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής!  


Παρόμοια είναι τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο  από το Πανεπιστήμιο του Ντάρχαμ και αφορούσε το πώς η τεχνολογία επιδρά στις σχέσεις μας. Το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε πως πολλές φορές έχει καθυστερήσει στο σεξ προκειμένου να απαντήσει σε ένα μήνυμα ή σε ένα τηλέφωνο. Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δηλώνει πως θέλει να ξεμπερδέψει σύντομα με τη σεξουαλική πράξη για να απαντήσει σε μηνύματα!


Κάποιοι επιστήμονες δηλώνουν πως η τεχνολογία μπορεί να προκαλεί συμπτώματα όμοια με εκείνης της ελλειματικής προσοχής, με κύριο εκείνο της δυσκολίας συγκέντρωσης. (Χωρίς να ταυτίζουν αυτές τις συμπεριφορές με τη συγκεριμένη διαταραχή). 


Το βέβαιο πάντως είναι πως σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα της σχέσης. Μια υγιής σχέση συναισθηματικά είναι πολύ λιγότερο πιθανόν να κλονίζεται από ένα… smartphone. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X