Σκορδόψωμο με Μοτσαρέλα!

<p><strong><span style=”text-decoration: underline;”>Υλικά Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>- 1 καρβελάκι χωριάτικο ψωμί</span><br /><span>- λίγο φρέσκο μαϊντανό</span><br /><span>- 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι</span><br /><span>- 1-2 σκελίδες σκόρδο</span><br /><span>- 100 γρ. αγελαδινό βούτυρο</span><br /><span>- 100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα</span><br /><span>- αλάτι</span><br /><strong><span style=”text-decoration: underline;”><br /></span></strong><strong><span style=”text-decoration: underline;”>Εκτέλεση Συνταγής</span></strong></p>
<p><span>Το πρώτο βήμα είναι να κόψουμε το ψωμί σε ρόμβους, αλλά θέλει πολύ προσοχή για να μην κοπεί το κάτω μέρος του.</span></p>
<p>Σε ένα μπωλ, βάζουμε το βούτυρο και το ζεσταίνουμε για 10-15 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει.</p>
<p><span>Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι και τα προσθέτουμε στο λιωμένο βούτυρο.</span><br /><br /><span>Λιώνουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε καλά στο μίγμα μας, μαζί με λίγο αλάτι.</span><br /><br /><span>Τυλίγουμε το κάτω μέρος του ψωμιού σε αλουμινόχαρτο και προχωράμε με το γέμισμα του.</span></p>
<p>Προσεκτικά τοποθετούμε τη μοτσαρέλα ανάμεσα στις σχισμές και στη συνέχεια με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε σταδιακά το μίγμα με το βούτυρο.</p>
<p><span>Τυλίγουμε όλο το ψωμί με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 200 °C για 15 λεπτά περίπου.</span><br /><br /><span>Τέλος, το ξετυλίγουμε και το ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.</span><br /><br /><span>Το απολαμβάνουμε αμέσως με καλή παρέα!</span><br /><br /></p>
<div class=”separator”><a href=”http://www.alwayshungry.gr/”>http://www.alwayshungry.gr/</a></div>
<div class=”separator”> </div>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα