Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι τα άστρα την Τετάρτη 18/5
Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι τα  άστρα την Τετάρτη 18/5  thumbnail

Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι τα άστρα την Τετάρτη 18/5

Όμως, σήμερα το κλίμα αρχίζει σταδιακά να δυσκολεύει και τις ενέργεια και την διάθεσή μας, μια και οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στο σκηνικό της ημέρα έχουν εκείνο το χρώμα του απρόβλεπτου και του ξαφνικού… Έτσι, άλλα πράγματα μπορεί να κανονίζουμε κι άλλα να βρίσκουμε μπροστά μας.


Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Ζυγό


Στις 7:37 το πρωί, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δυσκολεύοντας τη διάθεση στις ώρες του πρωινού, που γίνεται πιο φορτισμένη συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να νιώσεις ένα συναίσθημα ανικανοποίητου, που δεν σου επιτρέπει να εστιάσεις επιμελώς στα θέματά σου… Παράλληλα, νοιώθεις μια δυσαρέσκεια, μια ένταση, που είναι πολύ εύκολο να βγει και στην συμπεριφορά σου, καθώς συναισθήματα όπως παράπονο, θυμός και ζήλια, έχουν κυρίαρχη θέση στην ψυχολογία σου.


Απόφυγε τις πρωινές ώρες συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, γιατί δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς αυτό που συμβαίνει μέσα σου, αλλά ούτε και να ανταποκριθείς σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου… Ωστόσο, οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις τις αιτίες και τα κίνητρα που σου προκαλούν τα συναισθήματα αυτά, προκειμένου να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα.


Στις 6:23 το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία ακόμα όψη που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Δημιουργεί έντονη συναισθηματική αναστάτωση και νευρικότητα, αλλά και μια παρορμητική διάθεση, που σε κάνει να αντιδράς απέναντι σε οποιονδήποτε μπορεί να σε προκαλεί με τον τρόπο του!


Υπάρχει μια επαναστατική διάθεση, που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις και σενάρια. Χρειάζεται να συγκρατήσεις με κάθε τρόπο την τάση αυτή, γιατί μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές ή συγκρούσεις. Και βεβαίως, να θυμάσαι πως κάθε δράση, γεννά και μια αντίδραση, μόνο που τώρα χρειάζεται να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, γιατί οι ισορροπίες είναι αρκετά ευαίσθητες.


Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Ζυγό


ΚριοίΖυγοίΚαρκίνοι και Αιγόκεροι, του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις, τις οποίες δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, καθώς και να εκφράσετε δυσαρέσκεια ή παράπονα, γιατί η σημερινή μέρα και το κλίμα που δημιουργεί, δεν βοηθά στο να σας κατανοήσουν αυτοί στους οποίους απευθύνεστε. Χειριστείτε τον ψυχισμό και την διάθεσή σας με ψυχραιμία και δώστε χώρο και χρόνο στους άλλους!


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X