Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αντιτίθεται στο ενδεχόμενο πώλησης του Ολυμπιακού Σταδίου
H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αντιτίθεται στο ενδεχόμενο πώλησης του Ολυμπιακού Σταδίου thumbnail

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αντιτίθεται στο ενδεχόμενο πώλησης του Ολυμπιακού Σταδίου

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στις προθέσεις της κυβέρνησης για άμεση ένταξη του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) στην εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών ΑΕ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


"Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία καταγράφει τις ανάγκες του ελληνικού αθλητισμού και υπερασπίζεται τα συμφέροντά του, απαιτεί κατ’ αρχάς άμεση ενημέρωση από την πολιτεία περί του θέματος.


Η έκταση του ΟΑΚΑ ανήκει στην ΕΟΕ και ως εκ τούτου στον ελληνικό αθλητισμό. Αν η κυβέρνηση επιμείνει στην παράνομη απόφασή της, για ένταξη του ΟΑΚΑ στην εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών ΑΕ, με σκοπό την πώλησή του ή την μακροχρόνια μίσθωσή του χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη, τότε η ΕΟΕ θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προσφύγει με όλα τα ένδικα μέσα στην ελληνική δικαιοσύνη καθώς και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.


Η Ελλάδα έχει εγγυηθεί και δεσμευθεί στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών την αυτονομία του ελληνικού αθλητισμού".


Πηγή: hoc.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X