Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης thumbnail

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης

Συνεχίζεται, από το πρωί, και για δεύτερη ημέρα, η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του άτυπου καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών της Ειδομένης.


Χθες, πρώτη μέρα της ευρείας κλίμακας επιχείρησης, μεταφέρθηκαν, με 42 λεωφορεία, συνολικά 2031 πρόσφυγες και μετανάστες, σε κέντρα φιλοξενίας σε πρώην βιομηχανικές εγκαταστάσεις του νομού Θεσσαλονίκης (Σίνδο, Καλοχώρι, Ωραιόκαστρο, Δερβένι), όπως, επίσης, σε οργανωμένες δομές στο Βαγιοχώρι Βόλβης, στη Ν. Καβάλα Κιλκίς και στην Πέτρα Ολύμπου.


Η διαδικασία εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά και σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Αναμένεται δε να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες μέχρι να αδειάσει πλήρως η Ειδομένη.


 


http://www.dailymotion.com/video/x4ci3xj_%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82_news


 


Πηγή: amna.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X