Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Ρώσικη ρουλέτα: Η μόδα στο σεξ που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή εφήβων!
Ρώσικη ρουλέτα: Η μόδα στο σεξ που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή εφήβων! thumbnail

Ρώσικη ρουλέτα: Η μόδα στο σεξ που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή εφήβων!

Ονομάστηκε ρώσικη ρουλέτα γιατί πράγματι απειλεί τη ζωή των συμμετεχόντων. Η ερωτική τακτική που ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη ξεπερνά κάθε όριο της φαντασίας. Είναι μια νέα μόδα στον εφηβικό πληθυσμό: νέοι ηλικίας 15-25 ετών διοργανώνουν και συμμετέχουν σε σεξουαλικά πάρτι, στα οποία δε χρησιμοποιούνται προφυλάξεις. Το εξωφρενικό είναι ότι συνειδητά φροντίζουν στα πάρτυ αυτά να παρεβρίσκονται φορείς του hiv. «…όσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος, τόσο ισχυρότερη είναι η συγκίνηση» αναφέρουν πολλοί νέοι σε δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου.


O φορέας παραμένει κρυφός και οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να τον αναγνωρίσουν. Φημολογείται ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι νέοι χρησιμοποιούν σκευάσματα που υποτίθενται ότι περιορίζουν την εξάπλωση του ιού. Όμως προφανώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει.


Σύμφωνα με το κεντρικό νοσοκομείο της Βαρκελώνης –τα αφροδίσια νοσήματα όπως η γονόρροια, τα αφροδίσια νοσήματαμ, τα χλαμύδια παρουσιάζουν έξαρση.


Το ότι οι εφηβοι πολλές φορές επιδίδονται σε ακραίες και αυτοκαταστροφικές πράξεις το γνωρίζουμε, αξίζει όμως να αναρωτηθούμε γιατί θέτουν σε τόσο μεγάλο κίνδυνο τη ζωή τους… 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X