Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη thumbnail

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Το καλοκαιράκι ξεκινά με τον παράγοντα της τύχης να δίνει τις ευκαιρίες σε όλους μας να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τις προσωπικές μας υποθέσεις! Οι δυνάμεις μας επιτέλους αρχίζουν να μπαίνουν σε ισορροπία ενώ βελτίωση θα παρατηρηθεί σε ζητήματα σχέσεων καιοικονομικών εκκρεμοτήτων!  Τον  Ιούνιο λοιπόν φίλοι μου θα καταφέρουμε – άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο- να μετακινηθούμε να απολαύσουμε τα απλά καθημερινά πράγματα ενώ οι συμπτώσεις και οι γνωριμίες δεν θα λείψουν!Όπως πάντα ετοίμασα τις προσωπικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για τον μήνα Ιούνιο


ΚΡΙΟΣ: Για τους περισσότερους από εσάς τους Κριούς  ο Ιούνιος εξυπηρετεί την επικοινωνία, ενώ αρκετούς θα σας συγχρονίσει με τους στόχους σας έτσι ώστε να πετύχετε αυτό που  πραγματικά θέλετε. 


Όλοι οι Κριοί τον Ιούνιο θα κάνετε  χρήσιμες γνωριμίες  οι οποίες και θα εξυπηρετήσουν τις τρέχουσες υποθέσεις σας! Μερικοί θα ταξιδέψετε για να ψυχαγωγηθείτε και άλλοι θα ρυθμίσετε υποθέσεις σας είτε με το δημόσιο είτε με τις τράπεζες. 


Οι αντιθέσεις βέβαια δεν θα λείψουν αλλά θα ξεπερνιούνται εύκολα. 
Ίσως κάποιες περιστασιακές πικρίες ή ανθρώπινες συμπεριφορές να σας οδηγήσουν σε αναθεώρηση σχέσεων.  


ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ιούνιος θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σας και κάθε λογής υποθέσεις και εκκρεμότητες που σχετίζονται  με αυτά. Επειδή η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, η αντίθεση που θα σχηματίσει  με τον Κρόνο θα δείξει την διαμόρφωση των νέων συνόρων τόσο σε σχέσεις αισθηματικές όσο και σε σχέσεις οικονομικές.


Αρκετοί Ταύροι θα έχετε μεγάλη  παραγωγή δουλειάς,  η οποία θα ενισχύσει το εισόδημα σας! Αρκετοί Ταύροι  δε, θα δεχθείτε  μια ευκαιρία χρηματοδότησης για την υλοποίηση ενός έργου. 


Γενικότερα, θα μπορέσετε να κινηθείτε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά ως προς έναν ανεφοδιασμό εφ’ όλης της ύλης. Διότι για εσάς η οικονομία  είναι  καλή ψυχολογία και τανάπαλι.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Για εσάς τους Διδύμους  τον Ιούνιο θα υπάρχει η καλή εκδοχή δηλαδή να δημιουργήσετε μια ισορροπία μετά από ταλαιπωρίες με τα οικονομικά και να καλύψετε τις ανάγκες σας. 


Μια δεύτερη εκδοχή είναι μια αγοραστική έφοδος για να καλύψετε πράγματα που σας λείπουν και τα χρειάζεστε, μια τρίτη είναι νέοι οροί χρηματικής συμφωνίας σε συνεργασίες και τέλος η εκδοχή να δημιουργήσετε νέες οικονομικές προοπτικές αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση ενός έργου. 


Θα υπάρξουν και οι πικρές στιγμές αλλά η ικανότητα της επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε γρήγορα. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ιούνιος δίνει σε εσάς τους Καρκίνους μια ισορρόπηση των εσόδων από την εργασία σας και μια ψυχολογική ανακούφιση από την λύση μερικών οικονομικών προβλημάτων. 

Επίσης φέρνει και μια σχετική τακτοποίηση εκκρεμοτήτων σε θέματα υγείας ή εργασίας τα οποία είχατε αναλάβει πρόσφατα. Το ότι ο Ήλιος και η Αφροδίτη κάνει καλή γωνία με τον Ουρανό είναι κάτι καλό σαν προοπτική για τον τομέα της εργασίας. 

Είτε σε συναισθηματικό επίπεδο ή σε ερωτικό μια γνωριμία θα έχετε  ψυχική ανακούφιση. Αλλά αυτή την σχέση πρέπει να την διατηρήσετε μυστική. 


ΛΕΩΝ: Ο Ιούνιος για εσάς τους Λέοντες ευνοεί την πραγμάτωση γνωριμιών, τονίζει το θάρρος για να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε ένα βασικό τομέα της ζωής σας και βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και πρόοδο. 


Είναι ευκαιρία να έχετε έναν επιχειρηματικό σύμμαχο, κάποιοι να αξιοποιήσετε πολιτικές διασυνδέσεις και άλλοι να βάλετε μια τάξη στα περιουσιακά σας στοιχεία προκειμένου να περιορίσετε το κόστος της συντήρησης ή το βάρος της ύπαρξης τους. 


Σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται γνωριμίες που έχουν κάποιο σκοπό, συμμετοχή σε ομάδες, αθλητική δραστηριότητα, πραγματοποίηση φιλοδοξιών, αύξηση κοινών κερδών με συγγενείς και καλύτερη σχέση με τα παιδιά για όσους είναι γονείς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ιούνιος παίζει μεγάλο ρόλο στη δουλειά σας, μπορεί να μην είναι στρωτή η καθημερινότητα αλλά ο μήνας γενικότερα δίνει μια καλύτερη προοπτική ή σας δίνει την ευκαιρία μιας βοήθειας και μιας ενίσχυσης. 

Πολλοί Παρθένοι  θα ενισχύσετε το κυρός σας, την δημοτικότητα σας ή άλλοι θα προωθήσετε την δουλειά σας. Η αρνητική πλευρά είναι να αποκαλυφθούν μυστικά και μια δεύτερη εκδοχή είναι να τύχετε εχθρικής συμπεριφοράς προκειμένου να εκτεθείτε ή να ταλαιπωρηθείτε. Βλέπετε η γωνία που σχηματίζεται έχει πολλές εκδοχές. Εσείς ελέγχετε τις κινήσεις σας και αποφύγετε τυχόν λάθη.
ΖΥΓΟΣ: Για εσάς τους Ζυγούς ο Ιούνιος είναι ένα  ευνοϊκό διάστημα με το εξάγωνο του Κρόνου να αυξάνει τον ευεργετικό ρόλο της Αφροδίτης στη ζωή σας τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Δυσκολίες και αντιξοότητες θα υπάρχουν αλλά μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με επιτυχία. 


Εκμεταλλευτείτε αυτό το σύντομο διάστημα παρά τον ανάδρομο Άρη στο Σκορπιό, διατηρήστε τα οράματα που έχετε για το μέλλον, αναζητήστε τους ανθρώπους που είναι θετικοί και χρήσιμοι και εκφράστε τον καλύτερο εαυτό σας τόσο στις δημόσιες σχέσεις όσο και στην κάθε έκφραση και κίνηση της καθημερινότητας σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για εσάς τους Σκορπιούς ο Ιούνιος έχει να κάνει με ανάγκες, με ελλείψεις που μπορούν να καλυφτούν με συναισθήματα διχασμένα που μπορούν να ισορροπήσουν και με παρεξηγήσεις που μπορούν να αποκατασταθούν. 


Οικονομικές σχέσεις τονίζει επίσης ο Ιούνιος, ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις με τράπεζες, προμηθευτές ή να κάνετε μια καινούργια επιχειρηματική προσπάθεια που θα σας αποφέρει χρήματα στο μέλλον. 


Σε προσωπικό επίπεδο πολλοί θα πάρετε πίστωση, θα αναβάλετε μια ενδεχόμενη πτώχευση και κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια ασφάλεια ζωής που τόσο την θέλετε για λόγους περισσότερο ψυχολογικούς.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα λειτουργήσουν πιο ευχάριστα και πιο βοηθητικά το μήνα αυτό για τους περισσότερους από εσάς τους Τοξότες. 


Θα υπάρξει επίσης βελτίωση στις σχέσεις σας και λύση σε κάποια προβλήματα συνεργασιών ή προβλήματα συζυγικής φύσεως. Κινηθείτε μεθοδικά. Υπολογίστε την δύναμη και τον χαρακτήρα των αντιπάλων σας και αν χρειαστεί κάντε μικρές θυσίες προκειμένου κάποιες σχέσεις να διατηρηθούν οι οποίες θα σας χρησιμεύσουν αργότερα. 


Οικονομικά η κατάσταση βελτιώνεται καθώς μία αύξηση ή ενίσχυση θα σας βγάλει από μία δύσκολη θέση και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε   προγραμματισμούς επεκτάσεων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υγεία, καθημερινή δραστηριότητα, θετική στάση απέναντι στη ζωή και εξυπηρέτηση σε δαπάνες είναι αυτά που ευνοεί ή τονίζει ο Ιούνιος για τους περισσότερους από εσάς τους Αιγόκερους. 

Ένας έπαινος ή ένα έπαθλο για κάποιους πιο φιλόδοξους είναι πολύ πιθανό. Κάποιοι επίσης βελτιώνετε ένα πρόβλημα υγείας. Σημαντική επίσης εποχή για όσους ασχολείστε με το εμπόριο ή φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα. 

Επίσης κατάλληλη περίοδος να εξοπλιστείτε στην εργασία ή να ανακαινίσετε το χώρο της διαμονής σας με λιγότερα χρήματα από αυτά που είχατε φανταστεί και ίσως και με λιγότερο κόπο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δημιουργική σας έκφραση, ο ερωτικός σας σύντροφος και τα δημιουργικά σας ταλέντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα κάτω από την επιρροή των πλανητικών όψεων. 

Ασφαλίζεστε καλύτερα απέναντι σε κινδύνους, φανερούς ή αόρατους, ενώ υποστηρίζετε καλύτερα το πρότυπο της ζωής που σας αρέσει. Σε επίπεδο επαγγελματικό προωθηθείτε το αντικείμενο της δουλειάς σας με επιτυχία, και οι πιο φιλόδοξοι αυξάνετε την παραγωγή του τομέα της επιχείρησης σας. 

Μπορείτε επίσης  να αντιμετωπίσετε πιο αισιόδοξα και πιο αποτελεσματικά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν στο οικογενειακό ή στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
ΙΧΘΥΣ: Για εσάς τους Ιχθύες ο Ιούνιος είναι ο μήνας που ενισχύει την ψυχολογία σας και σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες της διαβίωσης σας. 

Σημαντική στιγμή να βρείτε λύσεις σε ακίνητη περιούσια αν είχατε προβλήματα, ενώ οι νεότεροι ευνοείστε να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση αρκεί να μην χάσετε το μέτρο. 

Κατάλληλη εποχή να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση με άθληση και σωστή διατροφή και επίσης σημαντική περίοδος για να βάλετε σε μια καλύτερη σειρά τα έξοδα της οικογένειας και την σχέση σας με συγγενικά πρόσωπα. 

Αποφύγετε ακόμα να πάρετε πρωτοβουλίες για λογαριασμό τρίτων.
Πηγή: www.oroskopos.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X