Ντιπ γιαουρτιού με μυρωδικά από την μεσόγειο!

<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό</p>
<p>50 ml ελαιόλαδο</p>
<p>50 ml κρέμα από λευκό βαλσαμικό ξύδι με αρώματα εσπεριδοειδών</p>
<p>50 ml χυμό πορτοκάλι</p>
<p>2 σκόρδο πολτοποιημένο</p>
<p>2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα</p>
<p>4 κ.σ. κάπαρη</p>
<p>3 κ.σ. φρέσκο δυόσμο</p>
<p>3 κ.σ. φρέσκια ρίγανη</p>
<p>3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι</p>
<p>3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό</p>
<p> </p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Το πιο γρήγορο και γευστικό ντιπάκι γιαουρτιού που θα το αγαπήσετε και θα το φτιάχνετε αντικαθιστώντας ακόμα και το τζατζίκι.</p>
<p>Ψιλοκόβουμε το θυμάρι, την ρίγανη, τον δυόσμο και πολτοποιούμε το σκόρδο.</p>
<p>Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος ρίχνουμε την κάπαρη ολόκληρη και το φρέσκο κρεμμύδι.</p>
<p>Ανακατεύουμε ακόμη μία φορά ελαφρά και διακοσμούμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.</p>
<p> </p>
<p>Συνοδεύουμε με <strong><a href="http://www.gourmed.gr/syntages/kala-fthina/eykoles-psites-patates-foyrnoy-stin-ladokolla">ψητές πατάτες φούρνου</a>.</strong></p>
<p>Βουτάμε γευστικά <strong><a href="http://www.gourmed.gr/syntages/eykoles-syntages/spitika-tsips-tortigia-me-thymari-kai-paprika">σπιτικά τσιπς καλαμποκιού.</a></strong></p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>http://www.gourmed.gr/</strong></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα