Μπρουσκέτα με κολοκυθάκια, πέστο και ντοματίνια!

<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>4 μεγάλες φέτες χωριάτικο ζυμωτό ψωμί</p>
<p>4 κολοκυθάκια</p>
<p>12 ντοματίνια</p>
<p>4 κουτ. γλυκού φρέσκο<strong><a href="http://www.gourmed.gr/syntages/pesto-alla-genovese"> πέστο</a></strong></p>
<p>4 κουταλιές της σούπας <strong><a href="http://www.gourmed.gr/syntages/oles-oi-syntages/eykolo-malako-tyri-me-myrodika">μαλακό τυρί από γιαούρτι</a></strong></p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες.</p>
<p>Τα ψήνουμε στην σχάρα ή στο σχαροτήγανο να μαλακώσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν.</p>
<p>Πλένουμε καλά και κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση.</p>
<p>Φρυγανίζουμε το ψωμί και απλώνουμε επάνω λίγο πέστο, μετά το μαλακό τυρί και τα κολοκυθάκια με τα ντοματίνια.</p>
<p>Μόλις φτιάξατε το γευστικότερο καλοκαιρινό μεσημεριανό.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα