Γαρίδες με κάπαρη, άνηθο και μουστάρδα!

<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>7 κ.σ. ελαιόλαδο<br />500 γρ μεγάλες ωμές γαρίδες, χωρίς το κέλυφος<br />3 κ.σ. χυμό λεμονιού<br />2 κ.σ. μουστάρδας τύπου Dijon<br />2 κ.σ. φρεσκοκομμένο άνηθο<br />2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο λιωμένες<br />1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού<br />3 κ.σ. κάπαρη<br />2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα<br />λεπτές φέτες λεμονιού και κλωναράκια άνηθου για διακόσμηση</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά.</p>
<p>2. Αλατίζουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε μέχρι να ασπρίσουν, περίπου 5 λεπτά. Τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.</p>
<p>3. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα, το σκόρδο, τον άνηθο και πιπέρι, προσθέτοντας το υπόλοιπο λάδι.</p>
<p>4. Βάζουμε στο μπολ τις γαρίδες, το ζουμί που έχει μείνει στο τηγάνι, τις κάπαρες και τα κρεμμυδάκια.<br /><br />5. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.</p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα