Αρχική / Πολιτισμός / City life / Ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας στο café του ΙΑΝΟΥ
Ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας στο café του ΙΑΝΟΥ thumbnail

Ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας στο café του ΙΑΝΟΥ

Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί σήμερα στις 20:30 στο café του ΙΑΝΟΥ (Σταδίου 24) με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Αλέξανδρο Μασσαβέτα για την Πόλη, την Μικρασία και την Τουρκία σήμερα.


Λίγα λόγια για τον Κύκλο Εκδηλώσεων "Απρόβλεπτες Συναντήσεις"


Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο café του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα θα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.


Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr 


Είσοδος ελεύθερη


Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr


https://www.ianos.gr/events/sinantiseis-aprovlepes-margarita-pournara-alexandro-masaveta-ekd.html


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X