Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δαλάι Λάμα: η Γερμανία δεν μπορεί να γίνει αραβική χώρα
Δαλάι Λάμα: η Γερμανία δεν μπορεί να γίνει αραβική χώρα  thumbnail

Δαλάι Λάμα: η Γερμανία δεν μπορεί να γίνει αραβική χώρα

Στην Ευρώπη έχουν έρθει πολλοί πρόσφυγες οι οποίοι πρέπει να παραμείνουν προσωρινά και η Γερμανία δεν μπορεί να γίνει αραβική χώρα, δήλωσε σε συνέντευξή του στην Frankfurter Allgmeine Zeitung ο 14ος Δαλάι Λάμα, ο οποίος τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να καταδικάζεται ολόκληρος ο μουσουλμανικός κόσμος επειδή ορισμένοι διαπράττουν εγκλήματα.


Συγκεκριμένα, στο ερώτημα της γερμανικής εφημερίδας ποια είναι η γνώμη του για το προσφυγικό δεδομένου ότι και ο ίδιος είναι πρόσφυγας επί χρόνια, ο Δαλάι Λάμα απάντησε: "Αν κοιτάξουμε κατά πρόσωπο τον καθένα από τους πρόσφυγες, ιδίως τις γυναίκες και τα παιδιά, νοιώθουμε τον πόνο τους. Ενας άνθρωπος ο οποίος περνά καλύτερα έχει ευθύνη να τους βοηθήσει. Από την άλλη μεριά έχουν γίνει πολλοί εν τω μεταξύ. Η Γερμανία επί παραδείγματι δεν μπορεί να μεταβληθεί σε αραβική χώρα. Η Γερμανία είναι Γερμανία. Είναι τόσο πολλοί, ώστε γίνεται δύσκολη στην πράξη (η υποδοχή τους). Αλλά αν δει κανείς το θέμα και ηθικά, οι πρόσφυγες αυτοί μπορούν να γίνουν δεκτοί μόνο προσωρινά. Ο στόχος θα έπρεπε να είναι να επιστρέψουν και να βοηθήσουν την ανοικοδόμηση της δικής τους χώρας".


 


Πηγή: amna.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X