Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Μετράει; 6 γυναίκες μιλούν με ειλικρίνεια για το μέγεθος του μορίου
Μετράει; 6 γυναίκες μιλούν με ειλικρίνεια για το μέγεθος του μορίου thumbnail

Μετράει; 6 γυναίκες μιλούν με ειλικρίνεια για το μέγεθος του μορίου

Τελικά μετρά ή όχι το μέγεθος στο σεξ; Είναι θέμα ανατομίας ή τεχνικής η απόλαυση; 5 γυναίκες δίνουν τη δική τους άποψη μέσα από την ερωτική τους εμπειρία με κάθε ειλικρίνεια.


Αμάντα 25 ετών.  


"Μου αρέσει το μέγεθος του μορίου να είναι μεγάλο. Δεν είναι μόνο η καλύτερη σωματική επαφή που προσφέρει ένα μόριο μεγάλου μεγέθους  είναι και η οπτική ηδονή. Τι εννοώ: θα στεναχωρήσω αρκετούς άνδρες αλλά μας απογοητεύει να βλέπουμε ένα πολύ μικρό πέος… Όταν λέω μεγάλο δεν εννοώ αναγκαστικά 20 εκατοστά, γιατί ένα τέτοιο μέγεθος μπορεί να μας τρομοκρατήσει, το σεξ μπορεί να γίνει πραγματικά επώδυνο και εγώ προσωπικά το αποφεύγω".


Σερένα 29 ετών


"Ένα πολύ μικρό πέος είναι απογοήτευση για τη γυναίκα. Μεγάλη απογοήτευση. Συνήθως στην ερωτική μου ζωή με συναρπάζει το συναίσθημα και η προσωπικότητα του άνδρα. Και βέβαια και η τεχνική, το πόσο παθιασμένο έρωτα μπορεί να κάνει μαζί μου. Αλλά φυσικά και μετράει το μέγεθος. Όποια γυναίκα λέει ότι δεν την ενδιαφέρει απλά προσποιείται. Αυτό πιστεύω".


Κάρλυ, 30 ετών


"Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που μετρά είναι η χημεία, το κατά ποσο μπορείς να συνδεθείς συναισθηματικά άρα και σωματικά με τον άνδρα. Είχα στη ζωή μου αρκετές εμπειρίες με άνδρες όλων των … "μεγεθών". Με τον σημερινό μου σύντροφο περνάω απίστευτα στη ζωή και στο κρεβάτι. Ακόμα και αν είχε μικρό πέος, ειλικρινά, δε θα έδινα σημασία".


Έλεν 33


"Δε θα έλεγα ότι δε με επηρεάζει το μέγεθος του πέους. Αλλά πρόσφατα είχα μια ερωτική εμπειρία με έναν άνδρα αρκετά προικισμένο. Τον γνώρισα τυχαία στη δουλειά, κοιμηθήκαμε μονάχα δυο φορές μαζί. Ο τρόπος που έκανε έρωτα ήταν απαίσιος. Έμοιαζε να ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του ικανοποίηση, δεν έδωσε καμία σημασία στα προκαταρκτικά. Οι ατάκες του και η συμπεριφορά του πολλές φορές με ξενέρωναν. Πραγματικά, ήθελα απλά να σταματήσω να κάνω έρωτα μαζί του. Τίποτε άλλο δε με ένοιαζε, καθόλου δε σκεφτόμουν το πόσο προικισμένος είναι"


Λίν 33


"Το πιο φοβερό στοματικό σεξ στη ζωή μου το έζησα με έναν άνδρα που είχε μικρό πέος, όχι πάνω από 9 εκατοστά. Ήξερε πως το πέος του θεωρούταν μικρό και φρόντισε να το καλύψει με παιχνίδια χάδια και απίστευτα προκαταρκτικά. Το πρόβλημα είναι όταν η γυναίκα πραγματικά νιώθει πως το πέος δε βρίσκεται μέσα στον κόλπο της κατά τη διάρκεια της συνουσίας…δε ξέρω πώς μπορεί να λυθεί αυτό"


Μπέκι, 29 ετών


"Αναλόγως το πώς το "χρησιμοποιείς". Είτε πρόκειται για πολύ μικρό  είτε για πολύ μεγάλο πέος. Και οι γυναίκες πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλία στις τεχνικές του σεξ όχι μόνο ο άνδρας. Αν πρέπει να δηλώσω την προτίμησή μου με ειλικρίνεια, ναι θα προτιμούσα ένα μεγάλο πέος παρά ένα μικρό. Θα ήμουν πιο προσεκτική στη διείσδυση για να μην πονέσω. Με το μικρό, δε θα ήξερα τι πρέπει να κάνω αν δεν ένιωθα ικανοποίηση…" 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X