Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Οι "ακομμάτιστοι" διοργανωτές της αντικυβερνητικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα (βίντεο)
Οι "ακομμάτιστοι" διοργανωτές της αντικυβερνητικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα (βίντεο)  thumbnail

Οι "ακομμάτιστοι" διοργανωτές της αντικυβερνητικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα (βίντεο)

Με αφορμή το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα με σύνθημα «Παραιτηθείτε» κι αποδέκτη την κυβέρνηση, στα social media περνούν εδώ και μέρες από κόσκινο τους διοργανωτές, βγάζοντας στον αέρα του Τwitter ενδιαφέροντα στοιχεία για τον «αυθορμητισμό» της πρωτοβουλίας.


Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός εκ των διοργανωτών, του Γιώργου Τσουκαλαδάκη, γνωστού και ως «Mr. Κολλαγόνου», από τις αντίστοιχες διαφημίσεις που κάποιοι θα θυμούνται με πρωταγωνίστρια την γνωστή επίσης ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή.


Τον «αχρωμάτιστο» χαρακτήρα του διοργανωτή Τσουκαλαδάκη, αποδεικνύει το έγγραφο διορισμού του, από αεροσυνοδός της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο υπουργείο Παιδείας, επί θητείας Άννας Διαμαντοπούλου, με διϋπουργική απόφαση σε προσωποπαγή θέση, η οποία θα καταργείτο με την για οποιονδήποτε λόγο αποχώρησή του.


Σημειώνεται επίσης, ότι σύμφωνα με τον ρ/σ "Στο Κόκκινο" παραμονές του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, υπήρξαν καταγγελίες στο σταθμό, πως η εταιρεία Collagenpower της οποίας ηγείται ο κ. Τσουκαλαδάκης,  υπό την απειλή της απόλυσης, είπε στους εργαζόμενους να παρευρεθούν στην συγκέντρωση υπέρ του «Ναι».


Συνδιοργανωτές στο κάλεσμα των «Παραιτηθείτε» για την 15η Ιουνίου, είναι επίσης ο Θανάσης Χειμωνάς, προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ο Παναγιώτης Κωστούλας που εμφανίστηκε στο βήμα του 10ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ τον Αύγουστο του 2015.


Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook είναι πια ανενεργή, ωστόσο πριν αυτή πέσει (;) ως διοργανωτές της διαδήλωσης εμφανίζονταν οι Iskár Azif, Γιάννης Πουλάκης, Stamatina Stamatakou, Panagiotis Kostoulas, Fotis Sarantopoulos, George Athanatios Tsoukaladakis και Thanassis Chimonas. (Διατηρείται η γραφή του ονόματος όπως στο Facebook).


Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στη σελίδα υπήρχε χορηγούμενη διαφήμιση από το site του Γιώργου Μουρούτη.



Πηγή: tvxs.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X