Αρχική / More / Celebrity news / Σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας για το ΜΕGA τη Δευτέρα
Σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας για το ΜΕGA τη Δευτέρα thumbnail

Σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας για το ΜΕGA τη Δευτέρα

Σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα για τα προβλήματα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μετά από παρέμβαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών.

Στόχος της σύσκεψης είναι η άμεση ανταπόκριση των εργοδοτών – μετόχων του καναλιού και η δέσμευσή τους για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους. Στην παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, η οποία έγινε δεκτή από το υπουργείο Εργασίας, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «έχουν περάσει ήδη 14 ημέρες από την ημέρα που οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας δεσμεύτηκαν ενώπιόν σας για συγκεκριμένες ενέργειες, και εξακολουθούμε μέχρι σήμερα να μην γνωρίζουμε αν προέβησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και η βιωσιμότητα της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι εξακολουθούν και παραμένουν απλήρωτοι για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου και για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, σε κλίμα πλήρους ανασφάλειας και σύγχυσης για το μέλλον του σταθμού και το δικό τους». 

Η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει εικοσιτετράωρες απεργίες από τις 6 το πρωί  του Σαββάτου 4 Ιουνίου έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου και από τις 6 το πρωί της Κυριακής έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου. Οι τεχνικοί από την πλευρά τους πραγματοποιούν τετράωρες στάσεις εργασίας σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, αύριο Σάββατο 4 Ιουνίου και Κυριακή 5 Ιουνίου 6 το απόγευμα με 10 το βράδυ.


www.madata.gr
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X