Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τι συζητήθηκε στη συνάντηση τραπεζιτών και εκπροσώπων του Μega
Τι συζητήθηκε στη συνάντηση τραπεζιτών και εκπροσώπων του Μega thumbnail

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση τραπεζιτών και εκπροσώπων του Μega

Χωρίς απτά αποτελέσματα φαίνεται ότι έληξε η συνάντηση εκπροσώπων του Mega με τις πιστώτριες τράπεζες. Στη συζήτηση, από την πλευρά της THΛΕΤΥΠΟΣ AE ετέθη το θέμα του ξεπαγώματος των λογαριασμών της, αμέσως μετά την κατάθεση εκ μέρους της εταιρείας τριών εκατομυρίων ευρώ.


Ωστόσο, η απάντηση των τραπεζών μάλλον δεν ήταν ακριβώς εκείνη που ανέμεναν. Με την καχυποψία να έχει χτυπήσει "κόκκινο", καθώς για περισσότερο από ένα χρόνο δεν έχουν μπει καθόλου χρήματα στην επιχείρηση, στο πλαίσιο των αποφάσεων για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ζήτησαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Με πρώτη το ποιοι παλαιοί και νέοι μέτοχοι θα καλύψουν τα 22,5 εκατ ευρώ της νέας αύξησης -και με ποιο ποσό ο καθένας.


Κατά μία πληροφορία, μάλιστα, έγινε λόγος για άμεση καταβολή 17 εκατ. ευρώ -γεγονός που λέγεται ότι χαρακτηρίστηκε από εκπρόσωπο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ ως "χαριστική βολή" κατά του σταθμού.


Στη συνάντηση ήταν παρών μόνο ένας από τους τρεις παλαιούς μετόχους και ένας εκ των νέων υποψηφίων.


Πηγή: aixmi.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X