Ντιπ με γιαούρτι και δυόσμο!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%</li>
<li class="rr_method_list">1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δυόσμο ή ένα μικρό ματσάκι φρέσκο</li>
<li class="rr_method_list">2-3 κ. γλυκού ελαιόλαδο</li>
<li class="rr_method_list">Δυο πρέζες αλάτι</li>
<li class="rr_method_list">Προαιρετικά λίγο πιπέρι</li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Σε ένα μπολάκι ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί</li>
</ol></div>
</div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p>Το κεσεδάκι είναι 200 γραμμαρίων περίπου… Μπορείτε να συνοδεύσετε κρέατα, πατάτες και ότ,ι άλλο τραβάει η όρεξή σας</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="https://www.sintagespareas.gr/">https://www.sintagespareas.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα