Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Στοματικό σεξ: Σε ποιες ηλικίες το θέλουν πολύ άνδρες και γυναίκες
Στοματικό σεξ: Σε ποιες ηλικίες το θέλουν πολύ άνδρες και γυναίκες  thumbnail

Στοματικό σεξ: Σε ποιες ηλικίες το θέλουν πολύ άνδρες και γυναίκες

Στοματικό σεξ: όλο και περισσότερα ζευγάρια επιδίδονται στην πεολειχία. Υπάρχουν κάποια επιστημονικά δεδομένα που οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε γι’ αυτή της σεξουαλική πρακτική. Ρίξτε μια ματιά… 


Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο "The Journal of Sexual Medicine" οι άνδρες ζητούν πολύ το στοματικό σεξ στις ηλικίες μεταξύ 30-69 ετών. Μιλάμε για αρκετά μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 69%. Οι γυναίκες από την άλλη μετριά σε αυτές τις ηλικίες το θέλουν σε ποσοστό 59% ενώ στις ηλικίες ανάμεσα τα 24 έτη είναι η κρίσιμη ηλικία! Το ζητούν σε ποσοστό 75%!


Κάποιοι επιστήμονες μέσα από έρευνες επιχειρούν να τονίσουν τα θετικά οφέλη του. Μια μελέτη του 2000 πoυ δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Reproductive Immunology σημειώνει ότι το στοματικό σεξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο προεκλαμψίας στην εγκυμοσύνη.


Προεκλαμψία, για όσους δε γνωρίζουν είναι είναι μια πολυσυστηματική διαταραχή, αγνώστου αιτιολογίας που συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια της κύησης μετά τις είκοσι εβδομάδες ή στην περίοδο της λοχείας και επηρεάζει τόσο τη μητέρα όσο και το έμβρυο. Αφορά, περίπου, το 5 με 8% των κυήσεων. Είναι επικίνδυνη τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο εάν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Χαρακτηρίζεται από υψηλή αρτηριακή πίεση. Κάποιοι άλλοι επιστήμονες πιστεύουν πως το στοματικό σεξ μπορεί να έχει ακόμα και αντικαταθλιπτική δράση ενώ  βοηθά τη γυναίκα να έρθει πιο εύκολα σε οργασμό. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X