Πώς θα αντιμετωπίσω τη χαλάρωση;

Όταν η επιδερμίδα χάνει την σφριγηλότητά της μας πιάνει πανικός. Κρέμες, λοσιόν, ακόμη και γιατροσόφια της γιαγιάς επιστρατεύονται προκειμένου να αποφύγουμε το νυστέρι. Όπως μας εξηγεί, όμως, ο κύριος Ζήσης Μπουκουβάλας, Πλαστικός Χειρουργός, υπάρχουν σήμερα αναίμακτες μέθοδοι της πλαστικής χειρουργικής με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Γράφει ο Ζήσης Μπουκουβάλας

Πού οφείλεται η χαλάρωση;

Η σύγχρονη ζωή με την κακή διατροφή, τις αυξομειώσεις βάρους το άγχος και το στρες σε συνδυασμό με την πρόοδο της ηλικίας ευθύνονται για την έντονη δερματική χαλάρωση που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες γυναίκες. Και εάν η γυμναστική μπορεί να συσφίξει τους μύς και να βοηθήσει σε κάποιο βαθμό εντούτοις δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για την δερματική χαλάρωση.

-Πώς αντιμετωπίζεται  η χαλάρωση της επιδερμίδας;

Η αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης στις ημέρες μας γίνεται μη χειρουργικά με τις συσκευές τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων. Μία τέτοια συσκευή είναι και το Raylife. Η κεφαλή ραδιοσυχνοτήτων της συσκευής αναρροφά το δέρμα και με την διπολική εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων εφαρμόζει ενέργεια στην δερματική περιοχή. Αυτό επιτυγχάνει την υπερθέρμανση της βάσης του δέρματος, σε βάθος που μπορεί να φτάσει έως και τα 20 χιλιοστά, ενώ η επιφάνειά του παραμένει αναλλοίωτη, χωρίς δηλαδή να μένει κανένα ίχνος σε αυτή μετά το τέλος των συνεδριών.

Η υπερθέρμανση αυτή καταφέρνει την αναδιαμόρφωση του ελικοειδούς μορίου του κολλαγόνου το οποίο συρρικνώνεται κι έτσι συρρικνούται και η υπο θεραπεία συνολική δερματική περιοχή. Επιπροσθέτως οι ινοβλάστες που είναι τα κύτταρα του δέρματος υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης, διεγείρονται απο τη θεραπεία προς αναδόμηση του κολλαγόνου της περιοχής. Αυτό σημαίνει οτι το αποτέλεσμα της συσφίξεως σταθεροποιείται κι επαυξάνεται στους μήνες μετά τις θεραπείες.

-Πότε θα δω αποτελέσματα με τη μέθοδο Raylife;

Ουσιαστικά η  εφαρμογή της θεραπείας οδηγεί σε προοδευτική αναστροφή της χαλάρωσης και εξελικτική σύσφιξη του δέρματος η οποία έρχεται  μέσα σε διάστημα έξι εως οκτώ μηνών. Η θεραπεία του Raylife απαιτεί τέσσερις με δέκα συνεδρίες αναλόγως της φύσεως του προβλήματος οι οποίες και γίνονται μία με δύο την εβδομάδα. Το ιδιαίτερα σημαντικό είναι οτι πρόκειται για ανώδυνο θεραπεία η οποία μάλιστα είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη στις ασθενείς.

– Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Raylife;

Η σύγχρονη τάση στις θεραπείες συσφύξεως τόσο στα ελληνικά όσο και διεθνή δεδομένα ενσωματώνει απαραιτήτως την θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων. Η ισχυρότερη συσκευή που χρησιμοποιείται γι αυτό το σκοπό είναι αυτή του Raylife που ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον κλάδο της μη επεμβατικής Πλαστικής Χειρουργικής. Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται είναι οριακά εφάμμιλα χειρουργικών επεμβάσεων ανόρθωσης ενώ όμως υπερτερούν στην ανυπαρξία τομών, πόνου και χρόνου αποθεραπείας. Απο τις πιό συχνά επιλεγόμενες θεραπείες, αυτή της συσφύξεως του Raylife, πραγματικά θα σας δώσει μία πολύ ωραία σωματική εικόνα βελτιώνοντας το τόσο δυσεπίλυτο πρόβλημα της χαλάρωσης που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό.

 

Σχετικά άρθρα