Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Νέα θεραπεία: Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα μια για πάντα!
Νέα θεραπεία: Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα μια για πάντα! thumbnail

Νέα θεραπεία: Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα μια για πάντα!

Η κυτταρίτιδα είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης όλων των γυναικών. Για την αντιμετώπισή της επιστρατεύουμε κρέμες, μάσκες, ακόμη και γιατροσόφια της γιαγιάς. Ευτυχώς για όλες εμάς, η τεχνολογία έχει κάνει άλματα και η σύγχρονη πλαστική χειρουργική μας προσφέρει την δυνατότητα να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα με την χρήση ακουστικών κυμάτων!

Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας

Τι είναι η acoustic wave therapy;

Η acoustic wave therapy  είναι μια νέα, εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας που χαρακτηρίζεται από εφαρμογή ακουστικών-ωστικών κυμάτων στις πάσχουσες περιοχές του σώματος. Αυτή η καινοτόμος θεραπεία επιλέγεται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών είτε προληπτικά για την μη εμφάνιση κυτταρίτιδας σε περιπτώσεις προδιάθεσης, είτε για να αντιστραφούν ή και να εξαλειφθούν τα οπτικά σημάδια αυτής.

Πώς λειτουργεί η acoustic wave therapy;

Η κυτταρίτιδα συνήθως εμφανίζεται στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά και στους βραχίονες. Ο συνδετικός ιστός είναι μαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωμα του δέρματος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή ενδογενής αλλαγή στην όψη του δέρματος. Στη συγκεκριμένη κατάσταση συμβάντων, οι μετατροπές στο λιπώδη ιστό, στο μικροκυκλοφοριακό σύστημα, στη σκήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την όψη του φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Η acoustic wave therapy χρησιμοποιεί ακουστικά-ωστικά κύματα, τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή. Τα κύματα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική με τεράστια επιτυχία για την διάλυση της πέτρας στα νεφρά καθώς και τη θεραπεία διαταραχών των μυών και των τενόντων.

Ποιες γυναίκες μπορούν να υποβληθούν στην acoustic wave therapy;

Η acoustic wave therapy μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής. Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά και οι βραχίονες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής;

1.Μείωση αποθεμάτων λίπους

2.Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

3.Αναζωογονημένο και απαλό δέρμα

4.Σύσφιξη του συνδετικού ιστού

5.Μείωση πόντων περιφέρειας στις προσβεβλημένες περιοχές – λέπτυνση

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X