Νέα δραστική μέθοδος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας!

Τώρα που το καλοκαίρι έφτασε και ξεκινάμε τα πρώτα μας μπάνια, ο εφιάλτης της κυτταρίτιδας ξυπνά και μας πιάνει όλες πανικός για το πώς θα την καλύψουμε ή πώς μπορούμε να την εξαφανίσουμε. Ευτυχώς για εμάς, η τεχνολογία κάνει άλματα και αυτό μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε δοκιμάζοντας νέες θεραπείες για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα, όπως η νέα μέθοδος Endermologie!

 

 

 

 

Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή ενδογενής αλλαγή στην όψη του δέρματος. Στη συγκεκριμένη κατάσταση συμβάντων, παρατηρούνται μετατροπές στο λιπώδη ιστό, στο μικροκυκλοφοριακό σύστημα και στη σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού, που  έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την όψη του φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας. Με την πάροδο του χρόνου, η μικροκυκλοφορία του δέρματος χειροτερεύει, η εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού επικρατεί (κυτταρίτιδα) και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της.

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία Endermologie;

Η Endermologie αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την προετοιμασία και αποθεραπεία της επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λειτουργεί ως το τέλειο συμπλήρωμα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Περιλαμβάνει τη χρήση ενός μηχανήματος το οποίο καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος κάνοντας ένα έντονο «μασάζ» στις περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα.

Η θεραπεία Endermologie εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 35΄ λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Συνδυάζει ιδανικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσω της θεραπείας Endermologie είναι:

-Αδυνάτισμα – ενεργοποίηση  μεταβολισμού των λιποκυττάρων (περίγραμμα      σώματος)

-Σύσφιξη – διέγερση ινοβλαστών

-Κυτταρίτιδα – αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες      (φλούδα πορτοκαλιού)

-Αποβολή τοξινών (κατακρατήσεις)

-Βελτίωση κυκλοφορικού

 

 

Σχετικά άρθρα