Αρχική / Διατροφή / Έχασα πολλά κιλά και έχω πρόβλημα με την υγεία μου!
Έχασα πολλά κιλά και έχω πρόβλημα με την υγεία μου! thumbnail

Η ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR

Έχασα πολλά κιλά και έχω πρόβλημα με την υγεία μου!

Αναγνώστρια μας ρωτά: Έκανα εγχείριση για να αδυνατίσω πριν από δέκα χρόνια. Επειδή φοβόμουν μην πάρω πάλι τα κιλά πρόσεχα, αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένη με την εικόνα μου. Μου είχε μπεί η ιδέα ότι έπαιρνα κιλά και δεν έτρωγα. Έχασα πολλά κιλά με αποτέλεσμα να έχω προβλήματα υγείας. Θέλω πολύ να γίνω καλά. Να βλέπω τον εαυτό μου και να χαίρομαι. Ευχαριστώ. 


 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας (www.diatrofi.gr)

Αγαπητή μου η προσπάθεια απώλεια βάρους είναι από μόνη της μια «εγχείρηση» μέσω της οποίας αφαιρείται από τον οργανισμό μας ένα κομμάτι του, όχι μόνο λίπος αλλά και μαζί μυϊκή μάζα και νερό και επίσης αφαιρούνται και συνήθειες, τρόποι ζωής και πολλά άλλα ψυχικά κομμάτια. Όσο πιο γρήγορη είναι αυτή η «εγχείρηση» τόσο πιο δύσκολο είναι από τον εγκέφαλο μας να αντιληφθεί την αλλαγή, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται και από μια «πραγματική» εγχείρηση


Τα αποτελέσματα είναι ο οργανισμός να αντιδρά με διαφορά προβλήματα υγείας Επειδή η διατροφή είναι προσωπική υπόθεση για την κατάλληλη υποστήριξη απαιτείται προσωπική θεραπεία από την οποία θα προκύψει ένα πρόγραμμα διατροφικής υποστήριξης που ταιριάζει όχι μόνο στις επιταγές της ισορροπημένης διατροφής αλλά και στις σωματικές, ψυχικές και κοινωνικές σου ανάγκες . Ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί συνεργασία με έναν ειδικό διαιτολόγο διατροφολόγο και πολύ πιθανόν με έναν σύμβουλο ψυχικής υγείας για άμεση ανακατάταξη της συνολικής σου υγείας Μην αμελείς άλλο την υποχρέωση σου απέναντι  στο σώμα σου και αναζήτησε άμεσα βοήθεια πριν το πρόβλημα σου χρονίσει.


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X