Γαύρος λεμονάτος!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul>
<li>1 κιλό γαύρο</li>
<li>3 σκελίδες σκόρδο</li>
<li>χυμός από 1 λεμόνι</li>
<li>1 κ.σ. ρίγανη</li>
<li>1/2 φλ. ελαιόλαδο</li>
<li>αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<p> </p>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol>
<li>Πλένουμε το γαύρο και αφαιρούμε το κεφάλι και το κόκαλο (αν θέλουμε).</li>
<li>Τον απλώνουμε σε ένα ταψί και ρίχνουμε όλα τα υλικά, απλώνοντάς τα ομοιόμορφα.</li>
<li>Τοποθετούμε το ταψί μας στον φούρνο που έχουμε ήδη προθερμάνει και αφήνουμε τον γαύρο να ψηθεί για λίγο.</li>
</ol>
<div> </div>
<p><a href="https://www.sintagespareas.gr">https://www.sintagespareas.gr</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα