Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 κιλό τριμμένα κολοκύθια</li>
<li class="rr_method_list">10 αυγά</li>
<li class="rr_method_list">2 φλυτζάνες φαρινάπ</li>
<li class="rr_method_list">2 φλυτζάνες ελαιόλαδο (450 γρ. περιπου)</li>
<li class="rr_method_list">2 φλυτζάνες τυρί τριμμένο (250 γρ. περίπου) εγώ βάζω edam</li>
<li class="rr_method_list">2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα (150-200 γρ. περίπου)</li>
<li class="rr_method_list">λίγο αλάτι</li>
<li class="rr_method_list">πιπέρι</li>
<li class="rr_method_list">10-15 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο</li>
</ul>
<p><span>Για το τελείωμα:</span></p>
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">100 γρ. τυρί τριμμένο (εγώ βάζω ξανά edam εδώ)</li>
<li class="rr_method_list">1/2 – 1 φλυτζάνα φρυγανιά τριμμένη</li>
<li class="rr_method_list">300 γρ. φέτα θρυμματισμένη με το χέρι</li>
<li class="rr_method_list">100 γρ. φρέσκο βούτυρο σε κυβάκια</li>
</ul>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη λεκάνη.</li>
<li class="rr_method_list">Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί.</li>
<li class="rr_method_list">Πάνω στην επιφάνεια της πίτας βάζουμε τα υλικά για το τελείωμα με τη σειρά που τα γράφουμε.</li>
<li class="rr_method_list">Μια στρώση από το τριμμένο τυρί, από πάνω σκορπίζουμε τη φρυγανιά, μετά ρίχνουμε τη φέτα εδώ κι εκεί και τέλος σκορπίζουμε το βούτυρο σε διάφορα σημεία.</li>
<li class="rr_method_list">Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά.</li>
</ol>
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p> </p>
<p>Η δόση είναι για ένα μεγάλο ταψί 35*40.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="https://www.sintagespareas.gr/">https://www.sintagespareas.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα