Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11 και 12 Ιουνίου 2016
Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11 και 12 Ιουνίου 2016 thumbnail

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11 και 12 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός, επειδή ίσως χρειαστεί να ξανασυζητήσετε τους όρους μιας συνεργασίας που δεν έχει προχωρήσει όπως θα θέλατε. 


  


ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινούριες ευθύνες που έχετε αναλάβει θα σας δώσουν το περιθώριο να ανεβάσετε τις μετοχές σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να θέλετε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκουν δεν είναι κακό, αρκεί να το επιχειρήσετε στο σωστό χρόνο και τόπο.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φιλική προσέγγιση προς συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες βάσεις σε όλα όσα επιθυμείτε.Φ


 


ΛΕΩΝ: Θέστε εκ νέου τις προτεραιότητές σας και δώστε μεγαλύτερη σημασία. Χρειάζεται να επιστρέψετε στους παλιούς εντατικούς ρυθμούς σας, αφήνοντας για λίγο πίσω σας διασκεδάσεις.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναβάλετε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις και να προετοιμαστείτε για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο.


 


ΖΥΓΟΣ: Για να μη νιώθετε αδικημένοι πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και ηθική ικανοποίηση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να είστε κτητικοί και απόλυτοι, καθώς οι σχέσεις σας σε εργασιακό και προσωπικό τομέα, διέρχονται περίοδο ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλαρώστε λίγο γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η υπερβολική σας ανησυχία για όλα δεν ταλαιπωρεί μόνο εσάς, αλλά και όσους βρίσκονται κοντά σας.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολεμήστε με θάρρος ότι σας στενοχωρεί και σας πιέζει ψυχολογικά για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε με σύνεση και αυστηρότητα τα οικονομικά σας αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, περιορίζοντας υπαρξιακά προβλήματα.


 


ΙΧΘΥΣ: Απαλλαγείτε από τον εγωισμό σας και αφήστε χώρο στους άλλους. Το να έχετε καλή ζωή δε σημαίνει πατάω επί πτωμάτων ή απαραίτητα κάνω μεγάλα πράγματα.


 


http://www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X