Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Καταδίκη Bild για δημοσίευμα σχετικά με μεταφορά 80.000 ευρώ σε τράπεζα Λουξεμβούργου από τον Δ.Μάρδα
Καταδίκη Bild για δημοσίευμα σχετικά με μεταφορά 80.000 ευρώ σε τράπεζα Λουξεμβούργου από τον Δ.Μάρδα thumbnail

Καταδίκη Bild για δημοσίευμα σχετικά με μεταφορά 80.000 ευρώ σε τράπεζα Λουξεμβούργου από τον Δ.Μάρδα

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ότι τα αναφερόμενα στο από 6 Μαΐου 2015 δημοσίευμα της Bild εις βάρος του τότε αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Δημητρίου Μάρδα περί δήθεν μεταφοράς χρηματικού ποσού 80.000 ευρώ σε λογαριασμό Τράπεζας του Λουξεμβούργου τον Μάρτιο του 2015 είναι ψευδή, αναφέρει ο νυν υφυπουργός Εξωτερικών, σε σχετική ανακοίνωσή του.


Αναλυτικότερα: 


 "Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθμόν 806/2016 απόφασή του  έκρινε ότι τα αναφερόμενα στο από 6 Μαΐου 2015 δημοσίευμα της Bild εις βάρος του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Δημητρίου Μάρδα περί δήθεν μεταφοράς χρηματικού ποσού 80.000 ευρώ σε λογαριασμό Τράπεζας του Λουξεμβούργου τον Μάρτιο του 2015 είναι ψευδή. Για το λόγο αυτό επιδίκασε στον κ. Δημήτριο Μάρδα χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστη εξαιτίας προσβολής της προσωπικότητας του, ενώ παράλληλα διέταξε και την καταχώριση στην ως άνω εφημερίδα περίληψης της συγκεκριμένης απόφασης".


Το δημοσίευμα της Bild: 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X