Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα την Τρίτη: Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό!
Τα άστρα την Τρίτη: Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό! thumbnail

Τα άστρα την Τρίτη: Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό!

Η σημερινή μέρα ενεργοποιεί τη συναισθηματική μας ζωή, με δύο όψεις που προκαλούν ένταση και μπορεί να μας βγάλουν από την συνηθισμένη συμπεριφορά μας!


Τα άστρα την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ουρανό


Αρχικά, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό προκαλεί μια διάθεση αποδέσμευσης, μια τάση απελευθέρωσης, αλλά και την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό, που θα σου προσφέρει χαρά και αισιοδοξία, θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες!


Ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις, αλλά και συναντήσεις, δίνουν μια απρόοπτη τροπή στις εξελίξεις της ημέρας, ενώ μπορεί να δεις τα θέματά σου να προωθούνται τελείως ξαφνικά και απροσδόκητα, δημιουργώντας σου ιδιαίτερη ευχαρίστηση! Είναι μια όψη που ενεργοποιεί τις εκπλήξεις, το ξαφνικό, το απρόσμενο, έρχεται να σου υπενθυμίσει πως τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένεις!


Δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε κάποια πρόσωπα που έχει να δεις εδώ και καιρό, φίλους ή αγαπημένους. Επίσης, μια πληροφορία που λαμβάνεις τώρα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετική για την εξέλιξη των σχεδίων σου. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάποιες ιδέες που μπορεί να έρχονται στο νου σου, αφού κάποιες από αυτές μπορεί να είναι πραγματικά εμπνευσμένες!


ΔίδυμοιΛέοντεςΖυγοίΤοξότες και Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, κυρίως εσείς εισπράττετε την θετική ενέργεια της όψης και μπορείτε να προάγετε και να βελτιώσετε θέματα και υποθέσεις σας, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένετε!


 Αφροδίτη σε τετράγωνο με Χείρωνα


Σήμερα όμως, έχουμε άλλη μια όψη, που ενεργοποιεί τα θέματα της ερωτικής μας ζωής. Είναι το τετράγωνο τουΧείρωνα με την Αφροδίτη.


Φυσικά και νιώθεις την ανάγκη να βεβαιωθείς για την αγάπη και το ενδιαφέρον των άλλων, μόνο που πολλές φορές αυτή η ανάγκη γίνεται κουραστική και σε κάνει να καταπιέζεις και να καταπιέζεσαι… Συχνά, δυσπιστείς για το αν τελικά τα πρόσωπα που έχεις κοντά σου τρέφουν ειλικρινή αισθήματα για σένα… Τις ημέρες αυτές νιώθεις μια συναισθηματική έλλειψη, που μπορεί να βγάλει στο προσκήνιο γκρίνια και παράπονα, που δυσκολεύουν τις σχέσεις σου και προκαλούν μια διαρκή και συνεχόμενη αναστάτωση.


Να θυμάσαι όμως, πως σε κάθε περίπτωση οφείλεις να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευελιξία το συναίσθημά σου και την όποια έλλειψη μπορεί να νοιώθεις. Μην περιμένεις να δεις τι θα πάρεις από τους άλλους, δώσε το εσύ πρώτος!


Η όψη επηρεάζει κυρίως ΔίδυμουςΤοξότες και Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου. Εσείς είναι σημαντικό να ισορροπήσετε το συναίσθημά σας, για να μπορέσετε να διαχειριστείτε την όποια σχέση σας μέσα σε ένα καλύτερο και πιο ήπιο περιβάλλον!


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X